|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
21-09-2009, 09:21 | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 |
İzdivaç'ta büyük kavga Esra Erol yerine gelen Zuhal Topal'ı kendisini taklit etmekle suçladı. "İzdivaç" programının eski sunucusu Esra Erol, yeni sunucu Zuhal Topal'ı kendisini taklit etmekle suçladı. Polemiğe girmek istemediğini söyleyen Topal ise "Esra Hanım muhatabım değil" dedi. Zuhal Topal, "Papatyam" dizisinin ilk bölümünde bir evlilik programı sunucusunu canlandırmış ve performansı büyük beğeni görmüştü. Star TV'de ekrana gelen "İzdivaç" programından Esra Erol'un ayrılması üzerine de yapımcıların aklına gelen ilk isim Zuhal Topal oldu. Kelebek'in haberine göre, Topal, yeni yayın döneminden itibaren programı sunmaya başladı. Ancak geçtiğimiz günlerde "Laf Aramızda" programında Bilal Özcan'ın konuğu olan Esra Erol, Topal'ın kendisini taklit ettiğini öne sürdü. Esra Erol, "Senin yerine programı sunan Zuhal Topal'ı nasıl buluyorsun?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Zuhal Hanım çok iyi taklit yapıyor. Ama o benim programımı yaparken ne o Esra, ne de ben Zuhal'im. Bildiğim kadarıyla canlı yayında da tecrübesizlik yaşadı. O doğuştan oyuncu, ben de doğuştan sunucuyum. Benim olaya bakışımla, derleyip toplamamla onunki başka olur. Kimse kimsenin yerini tutamaz." Ünlü sunucunun bu sözleri karşısında Zuhal Topal, polemiğe girmek istemediğini söyledi. Böyle haberlerle gündeme gelmek istemediğini belirten Topal, "Bu tür açıklamalara cevap vermek istemiyorum. Ben sadece işimi yapıyorum, zaten bunlara ayıracak zamanım da yok. İnsanlar bildiği gibi konuşur. Ortada beni ilgilendiren bir durum yok, cevap hakkım da yok. Olsa da kullanmak istemiyorum. Esra Hanım muhatabım değil" diye konuştu. | ||
|
21-09-2009, 09:31 | #2 | ||
BeŞiKtAşKımM.. Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 51 | Kavgalarda en sevdiğim kelime ''muhatabım değilsin''. Allah akıl fikir versin.eheueheu
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
21-09-2009, 10:16 | #3 | ||
forumun heavy metalcisi Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 | zuhal topal..çok beğeniyorum kendisini
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
21-09-2009, 10:22 | #4 | ||
GÖKHAN Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 25 | Ev istiyorum araban varmı mayış nekadar çoluk çombalak evlenmenize nediyor Zengin bi dula talip olucam
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
21-09-2009, 12:13 | #6 | |||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | Alıntı:
Ayda 1 denk gelirsem bakıyorum.Bunlar kadar aptal yok Çok komik ama | |||
21-09-2009, 12:46 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | yas benim icin önemli degil önemli olan iki gönül bir olsun (kadin 20 yasinda erkekde 70yasinda) ....
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
22-09-2009, 17:05 | #8 | |||
david silva Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 29 | Alıntı:
saçmalık ya millet napcaını şaşırdı bu aralar
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
22-09-2009, 17:18 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 27 | Nikahta keramet vardır. Birbirleriyle evlensinler Hiç sevmiyorum bu programları. Zuhal Topal'da o programı sunarak kendini rezil ediyo bence eskiden severdimde şimdi cık
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
22-09-2009, 18:00 | #10 | ||
Düzce Kartalı Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 | Bu tarz şeyleri izlemeyin izletmeyin derim... Yazık oluyor genç nesile... Uyutma politikası bunlar birileri saman altından su yürütüyor... Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençlik bunlara müsamaha gösterirse Büyük Önderimizin söylediklerinin ne anlamı kalır...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |