![]() |
Armağan 20 günde aldattı Bülent Ersoy şok yaşayacak. Armağan bir genç kızla öpüşürken yakalandı. İşte o FOTOĞRAFLAR... 20 günlük gelin Bülent Ersoy, ihanete uğradı. Ersoy'un eşi Armağan Uzun, bir genç kızla öpüşürken yakalandı. Bülent Ersoy, 26 Temmuz perşembe sabahı İzmir'deki evinden çıkarak, sabah uçağıyla İstanbul'a geldi. Ersoy, İbrahim Tatlıses'in konuk olacağı programın hazırlıklarına başlarken, Armağan Uzun da çapkınlık turlarına çıktı! Tenha bir yerde yakalandı Armağan Uzun, eşi Bülent Ersoy'un Star TV'de yayınlanan "Yıldızların Altında" programı için İstanbul'a gittiği gün, İzmir Narlıdere'de, fazla kimsenin bilmediği, yeşilliklerin arasında ve çeşitli bölmelerle ayrılmış Serender adlı tesiste bir genç kızla buluştu. Sık sık dudaklarından öptü 35 TAU 71 plakalı, siyah Honda marka bir arabayla restorana gelen çiftin yanında, ince, esmer, uzun boylu genç de vardı. Daha önce yine aynı mekana aynı genç kızla gelen Uzun'un, zaman zaman genç kızı dudaklarından öptüğü ve onu kendisine çekerek sımsıkı sarıldığı dikkat çekti. Ersoy'la telefonda konuştu Genç kızın da Uzun'a olan ilgisi, ikilinin bir süredir görüştüklerinin göstergesiydi. Restorandaki müşteri sayısının artması üzerine rahatsız olan Uzun, genç kıza yanında ayrılmasını ve karşısına oturmasını söyledi. Sürekli etrafı kolaçan eden genç adam, sık sık Bülent Ersoy'la da telefonla konuştu... |
|
böyle olacağı belliydi zaten. armağan'ın bülent'le evlenmesi ya para uğrunaydı yada şöhret. başka seçeneği yok bülent zeki biri nasıl öyle şeylere hemen kanıyor anlamıyorum. |
çok bile dayanmış:) |
ya bunların hepsi anlaşmalı,böyle bi durumda bu olanlarda gayet normal |
bülent ne cevap vercek acaba merak ediyorum :D |
bülent aynı gece evde cevabını vermiştir,umarım fazla sert olmamıştır:) |
üff yaa şimdi tüm kanallarda bülent nasıl ihanete uğradı masallarını dinleyecez. |
anlaşmalı evliliklerde böle şeler sorun edilmes sanırım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama dediğinede hak veriyorum,yazık armağana :D |
forumda magazin köşesi de mi vardı, ilk defa görüyorum... |
yazık oldu çocuğa Bülent'in duyduğu anı düşünemiyorum ... yövrümm bu boynuz mu oluo:D |
asıl gerdek gecesinde çocuğa yazık...:D |
nie yazık olsun ki oh olsun :D |
haklsıın mustafa abi :D acaba hangisi :D |
Nolcak bi patlattımı duvara yapışmıştır Armağancık :D:D |
iyi bile dayanmış :) |
1 gün bile fazla bi sardımı zaten ölüp gidersin |
Alıntı:
|
20 gün bülenti cekmesi cok bile :D |
Sabaha karşı basın toplantısı düzenledi İzmir'in Sahilevleri semtinde Pelin Taşçı ile samimi görüntüleri yayınlanan Bülent Ersoy'un eşi popstar Armağan Uzun, sabaha karşı saat 02.00'de basın toplantısı yaptı. Armağan Uzun, “Bazı kötü niyetli kişiler farklı açılardan çektikleri fotoğraf ve görüntülerle benim evliliğimi bitirmek istiyorlar ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak” dedi. Aldatma skandalının başrolündeki popstar Armağan, bütün gün gazetecilerle köşe kapmaca oynadıktan sonra sabaha karşı saat 02.00'de basın toplantısı düzenledi. İzmir Güzelyalı semtinde Bonzai Cafe'de basın mensuplarının karşısına çıkan Armağan Uzun, yazılı açıklamasını okudu. Armağan Uzun, “Bundan önceki hayatımda halktan biri olduğumu unutmayın. Ben şöhret gömleğini Bülent Ersoy hanımla yaptığım evlilikten sonra giydim. Daha önceki yaşantımda çok sevdiğim arkadaşlarım vardı. O arkadaş da onlardan biri. Beni lütfen anlayışla karşılayın. Ben düğünümü, nişanımı ve kına gecesini toplumun örf ve adetlerine göre yaptım. Bunları yapan bir adam sizce eşini kısa bir sürede altatır mı?” dedi. Yazılı açıklamadan sonra soruları yanıtlamayan Armağan Uzun, gazetecilerin ısrarı üzerine de kendini kafeteryanın mutfak bölümüne attı. Yaklaşık iki saat buradan çıkmayan Armağan Uzun, ardından gazetecilere “Bazı kötü niyetli kişiler, farklı açılardan çektikleri fotoğraf ve görüntülerle benim evliliğimi bitirmek istiyor. Ama herşey yoluna girecek. Ak gün kara gün belli olacak” diye konuştu. Bülent Ersoy'un da görüntüleri izledikten sonra üzüldüğünü anlatan Armağan Uzun, “Ama kötü niyetli kişiler emellerine ulaşamayacak. ÇZünkü ben Bülent Ersoy'a gerekli güvenimi sağladım. Güzel günler bizi bekliyor bunu herkese göstereceğim” dedi. Armağan Uzun, daha sonra otomobiline binerek Bonzai Cafe'den ayrıldı. |
02.00'de mi, allah akıl fikir versin, ben de dün gece uyuyamamıştım, şu armağan bi açıklama yapsın rahatlasam diyodum... hey allahım elalem deliye hasret biz akıllıya... |
bülente yazık 20 günlük gelin :D |
yaa var ya aynı hikaye cem adler de böle bi hatunla görüntülenmişti :D |
Bülentin evlilik senaryoları bu kadar olur işte :D |
gereksiz insanlar hergün tvlerde malzeme göz zevkimiz kaçıyor artık Tv lerden.. |
Alıntı:
SENDEN BU DEDİKODUYU BEKLEMEZDİM:):):):) |
belliydi zaten bunun olcagı |
Türkiye`de Saat: 13:47 . |