![]() |
Avrupa Yakası veda ediyor 'Avrupa Yakası'nı 90 dakika çektiklerini söyleyen Gülse Birsel, "Çok yoruldum, biraz dinlenmek istiyorum" diyerek dizinin hayranlarını üzecek şu açıklamayı yaptı: "Haziran ayı sonunda diziyi bitirmeyi düşünüyorum." Gülse Birsel diziden ayrılan oyuncularla ilgili soruları da şöyle yanıtladı: "Benim kimseyle problemim olmadı. Hepsi çok değerli oyuncular. 'Avrupa Yakası'nda oynarken edindikleri popülerliği dizi bittikten sonra da devam ettirebiliyorlar. Ayrılan arkadaşlarım da, ben de üzülüyoruz." Birsel, kendini mizah yazarı olarak gördüğünü; sonraki projesinin oyun yazmak ve tiyatroda rol almak olduğunu da söyledi. |
yetenekli birisi gülse birsel zamanıda gelmişti artık zaten herşeyi tadında bırakmak lazım |
Avrupa Yakası çok kaliteli bir dizi bence, bozulmadna tadında kalmalı. |
çok başarılı bir projeydi amaçlarına ulaştı ,sonlarına doğru biraz bozulmalar seziorum ki eskiden izlemessem kaçırdım derdim şimdi boşver diyebiliorum :) biticek olması iyi olmuş.. |
evet kaç sezondur oynuyor vede bitmesi gerekiyor artıkkk |
Guzel bir dizi ama son zamanlarada yazilanlara gore bir reyting dusemsi oluyormus o yuzdende olabilir ama dizi bazilarini iyi parlatti |
bitmese daha iyi olurdu :D |
BELKİ DE VAZGEÇERLER |
Güzel dizi..:) tadında bırakmaları akıllıca.. |
olmadı ki bebişimmm ama....... :(:( |
Türkiye`de Saat: 09:17 . |