![]() |
İşte Buzun Kralı İşte buzun kralı http://www9.gazetevatan.com/newpics/...27785640_2.jpgBuzda Dans'ta final gecesi büyük bir heyecan yaşandı. Yarışmanın birincisi İlhan Mansız oldu Show TV'de yayınlanan Buzda Dans yarışmasının 2. sezonunda final dün gece yapıldı. İzleyicilerden SMS yoluyla gelen oyların %58.7'ini alan İlhan Mansız yarışmayı 1. olarak tamamlarken, Yasemin Hadivent % 41.3 oy ile ikinci oldu. Yarışmadan tam 150 bin YTL ikramiye kazanan buzun kralı İlhan Mansız, 150.000 YTL'lik büyük ödülü Böbrek Vakfına bağışlayacağını açıkladı. |
adamın hakkı idi gerçektende tam bir profosyonel bir buz sporcusu gibi kendinden emin ve okadarda estetik hareketler yaparak birinci olmuştur ve aldığı ödülü de iyi bir yerde kullanması ile de gönüllerde tekrar taht kurmuştur tebrik ederim ilhan mansız o bir altın vuruş yapan tek oyuncu |
tebrikler mansızım bidenesin :) |
eee nede olsa beşiktaşlı aslanım benim inş.bigün geri dönebilirsin ilhan mansız ismini bir kez daha trübünden bağırmak süper olurr 26 numaralı formasıylaaaaaaaa mansııııııııııııııııızzzzzzzz .....ilhannnnn :) |
izLemedim yarışmayı ama tebrikLer..Ayrıca ödüLü böbrek vakfına bağışLayacak oLması da ayrı bir inceLik..... Bravo ! |
kımın sayesınde acaba :D |
kazanmasına cok sewindim haketti |
:D:D:D:D |
tüm alemlerin kralı... tebrikler. |
Hakkıyla kazandı bence çok iyiydi çünkü. buzda her hareketiyle yılların patencisi gibiydi. |
Türkiye`de Saat: 04:37 . |