![]() |
Acun'un Hamdi Bey'i bulundu! http://image.haber3.com/haber/148225.jpg"Var mısın, yok musun"un Hamdi Bey'inin kim olduğu ortaya çıktı... Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Var mısın Yok Musun" adlı programa telefonla katılarak yarışmacılara para teklif eden gizemli "bankacı"yı Yeni Aktüel buldu. Özsel Tortop, TV dünyasında yaptığı araştırma sonucunda, "Hamdi Bey"in aslında Acun Ilıcalı'nın "Acun Firarda" adlı programında kameramanlığını yapan Birol Doğan olduğunu öğrendi. 40 yaşında olan Birol Doğan, Ilıcalı'nın yedi yıllık arkadaşı. Kameramanlıktan gelen teknik bir eleman. "Var Mısın Yok Musun"da asıl görevi stüdyo şefliği. Ancak yarışmacılarla sürekli ilişki içinde olduğu için "Hamdi Bey" olduğunu gizlemek zorunda kalıyor. "Yarışmacıların çekimlerde giydikleri elbiselerin renklerinden, konuşma şekillerine kadar her şeyle ilgileniyorum. Küçük ölçekli bir şirketiz; her işi başka elemanın yapması söz konusu değil" diyor. "Hamdi Bey kim" diye soran yarışmacıları ise "O bir bilgisayar yazılımı" diye cevaplıyor. Peki Birol Doğan gerçekten telefonda bir bankacı gibi yarışmacılara para teklif ediyor mu? Yoksa tek görevi Acun Ilıcalı'ya yayın sırasında telefon açmak mı? Birol Doğan işte bu soruya cevap vermek istemiyor. |
yarışma güzel :D |
''Hamdi Bey'' isminin gerçek olmadığına çok inanıyordum hatta acun her hamdi dedğinde yalan yalan dediğim olmuştur da teknik bi eleman aklıma hiç gelmemişti :) |
bence teklifleri acun veriyo. Şirket sahibi acun değil mi zaten? |
acunun işi tabiki:) |
yalancının mumu yatsıya kadar:D |
tek sıkıntımız hamdi beyin kim olduğunu öğrenmekti artık içimiz rahat göznlümü ferah uykusuz geceleri telafi ederiz.. |
Alıntı:
ne olursa olsun , her zaman Acuuuunnnnnnn :P |
bunun birde nette hayri olanı var onuda acıklasınlar kimmiş ? hamdi nin kutusunu da açarlarmış :D gördük hamdiyi |
Valla ben böyle bir adamın varlığından bile şüphe duyuyordum açıkçası.Acun kendi kendine konuşuyor,teklifide kendi veriyor sanıyordum.Amaç sadece bir şow yapmak diyordum ama öyle değilmiş herhal:) |
sonunda ortaya cıktı :) merak ediyordum ya ... |
Acun: Hamdi Bey gerçek bir bankacı Var mısın Yok musun"daki Hamdi Bey'in gerçek olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "İşi parayla ilgili olan bir kişi" dedi. Peki, Hamdi Bey'i ne zaman ortaya çıkaracaklar... 29 Şubat 2008 08:36 http://image.haber7.com/haber/100677.jpg TV yarışma programı "Var mısın Yok musun"daki gizemli bankacı "Hamdi Bey" karakterinin kimliği tartışılmaya devam ediyor. Yeni Aktüel dergisi, yayın sırasında yarışmacılara telefon açıp para teklif eden kişinin Acun Ilıcalı'nın "Acun Firarda" adlı seyahat programında kameramanlık yapan Birol Bayram olduğunu iddia etmişti. Ancak Ilıcalı, bu iddiayı yalanladı. ABD'NİN HAMDİ'Sİ TRUMP Hamdi Bey'in hayali bir kahraman olmadığını, telefonun öteki ucunda gerçekten de bu isimde bir kişinin bulunduğunu öne süren Ilıcalı "Bu yarışma devam ettiği sürece Hamdi Bey gizemini korumaya devam edecek. Çünkü programın formatı bu" dedi. Ilıcalı şöyle konuştu: "Bu tarz tahminlerin olması doğal. Hamdi Bey'e karşı büyük bir merak var. Ama bu sır daha devam edecek. Tek söyleyebileceğim şey, bu kadar önemli bir görevi olan kişinin sıradan bir kişi olamayacağı. Bu kişi tabii ki para ile ilgili bir kişi. Bu kişiyi kanal yönetimi ve ben birlikte seçtik. Belki bir gün gelir, Hamdi Bey'in yüzünü görürsünüz. Yarışmanın Amerika versiyonunda da Hamdi Bey'in konumunda emlak kralı Donald Trump üç hafta görev yapmıştı." Sabah |
Türkiye`de Saat: 10:45 . |