![]() |
şu aralar trt deki kore dizisini izliyorm farketmeden fanatii gibi bişi oldm düşlerimin prensi romantik komedi dram üzerine bir dizi onun öncesinde bu yaz prison break ın büyük hayranıydım hala öyleğim yeni yeni lost u izlemeye başladım ... |
SHOW TV : KURTLAR VADISI CNBC-E : NIP/TUCK , DEXTER , LAS VEGAS , THE SOPRANOS |
şuan baba ocağı (: |
Lost yaprak dökümü |
hiçbirinin.. |
tek türkiye |
her cuma saat 20:30 Asi'deyiz :D |
cnbc-e dizileri hepsi birbirinden kaliteli :) bu arada aside böyle at üstünde koşarak denize gidiyorlar ya o yalan ya :D |
dizi izlemem. |
kurrtlar vadisi,arka sıradakiler,gece gündüz bazende arka sokaları izlerim |
baba ocağı, eyvah halam, küçükk kadınlar, arka sıradakiler |
kurtlar vadisi o kadar başka da yoq |
Kücük kadinlar,Arka Siradakiler,Arska Sokakdakiler:biggrin: |
Arka Sokak yanlis yazmisim:biggrin::biggrin: |
eyvah halam, küçükk kadınla |
Hatırla sevgili yeniden başlasa yine bir numaram olur... Küçük kadınlar... Şu an keyifle izledigim dizi... |
yaprak dokumu baba ocagi cesaretin varmi aska |
yaprak dökümü küçük kadınlar ve bir kore dizisi olan düşlerimin prensini seviyorum |
Avrupa Yakası ve Arka Sıradakiler başkada dizi izlememhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
LOST Hey guys where are we? |
Kurtlar vadisi ve Lost :D |
türkiye de avrupa yakası,son zamanlarda gece gündüz ve özellikle derdest i çok beğendim amerikdan,my name is earl,heroes (bitti)prison break simpson,south park ve tabi ki chuck bartovski |
cncc e deki dizilere bayılıyorum yerli dizilerden takip ettiğim yok |
Doludizgin Yıllar ve Dudaktan Kalbe yi izliyorum ama fanatik değilim... |
kurtlar vadisi |
Elveda rumeli Avrupa yakası ama eskisi kadar takip edemiyorum |
1 avrupa yakası 2 aşk-ı memnu 3 parmaklıklar ardında |
elveda rumeli avrupa yakası |
Lost,sınıf ı ızlıyodum bıttı :( arka sıradakıler we cnbc-e butun dızılerı |
pek tw izLemiorm asLnda..ama izLErsemde qenLLikLe cnßc-e izLiorm.. |
baba ocağı |
Alıntı:
ısrarla katılıyorum hayatı canlı canlı yaşamak dururken rol yapan zibilleri seyredemem hele ki bu lost gibi kaliteli bir dizi film değilse !... bizim diziler rezilliğin önde gideni her hafta bir dizi başlıyor :D:D:D gelde sinir olma ..kafalarına göre iş yapıyorlar . oyuncu fiyatı aşağı çekmedi rol icabı öldür ...gece barda olay çıkardı rol icabı askere gönder :D:D:D ancak bizim ülkemizde olur böyle şeyler demeye gerek yk artık !!! ne zaman adam oluruz o zaman dizi olur izleriz okA saygılar |
avrupa yakası benim hayatımın dizisi çok fanatiğiyimmmm:D:D |
dantel :) |
yakında "adanalı"ya fanatik olcam bi başlasınn:D |
sade ve sadece Asi.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet o kadar çok seviyorum ki avatarım bile Tuğba BÜYÜKÜSTÜN:) |
bizde seviyoruz kendisini :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:58 . |