![]() |
Tarkan 'Var mısın Yok Musun'a konuk oluyor Acun Ilıcalı dünyaca ünlü konuklarını davet ettiği yarışma programına bir starı daha ağırlayacak. Tarkan, geçtiğimiz haftalarda kendisini “Beyaz Show”a çıkarmak için uzun süredir uğraşan Beyaz ile “Var mısın, Yok musun?”da yarışmacı koltuğunda oturmasını isteyen Acun Ilıcalı'nın tekliflerini kabul etmeyi düşünmediğini söylemişti. Milliyet Cafe'de yer alan habere göre, Acun Ilıcalı, “Tarkan kesin olarak çıkmak istemediğini söylememişti. Sonra kendisiyle yeniden konuştuk. Önümüzdeki dönemde yarışmaya katılmak istediğini söyledi” dedi. |
vayyy sen hiç proğ. katılır mıydın hayırdırr |
peeeeeeeeeeeh tarkani severim ama simarikligi yok mu sinir oluyorum.. Talk show'a katilipta ne diycem ben heyecanlanirim demisti bi röportajinda.. almanyadan talk show davet edilmisti kosa kosa gitti eeee nede olsa Turkiye Cepte.. |
Bu yarışmanın da cırkı çıktı ya :) |
Tarkan Ne icin Yarisacak , Amerika'daki Yoksul Cocuklar icinmi ? |
pascal nouma yı da beklioruz bu yarısmaya:) faceebokta öle bi grup oluşturuldu ama sonuç gelmedi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak bu süper olurr ama acun yapmaz FBli oldugundan belki de reyting için yapar.. yoksa PASCAL'A kalsa gelir Türkiyeyi çok seviyor :D:top: |
pascal olsa reyting rekorları kırar süper bi program olurdu herhalde :D |
Şu tarkanı bi türlü sevemedim. |
Türkiye`de Saat: 01:36 . |