![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| AFFET Affet beni sevgili, Bilemedim. Bilemedim kirginligini, kirilganligini, Eylül çiçekleri gibi nazendeligini, Sözlerim keskin kiliç, kesip atacagini bilemedim. Affet sevgili, Bilemedim tutulacagimi sana, seni özleyecegimi bu kadar. Sesini duymak, iki satir beklemek, hissetmek seni, Bilmezdim isteyecegimi bu kadar, bilemedim. Affet sevgili, Bir eylül daha geçmesin böyle, 'Beni affet' dersem, affedermisin, Alirmisin beni kalbinin en özel yerine? Bülent Sen | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| ![]() SON ASIK Hasretinle geçiyorken bu gençlik çagim, Ey sevdigim, ben umitsiz degilim gene Ak düsünce saçlarin kumral rengine Kollarinda son asikin ben olacagim. Ey basinda simdi sevda rüzgarlari esen, Böyle her gün yollarimdan geçsen de süzgün Sen benimsin büsbütün terk olundugun gün ... O mukadder günü, bilmem, düsündün mü sen? Ben bir beyaz saçli asik, sen bir ihtiyar ... O gün bana yalasirken ey ilahi yar, Esirgeme gözlerimden bir son buseni, Kirpiginden yavas yavas bir damla aksin, Çünkü, ruhum, sen de o gün anlayacaksin Ki hiç kimse benim kadar sevmemis seni FARUK NAFIZ CAMLIBEL | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| SARI GUL Bahceme üç çesit gül diktim Birini kirmizi, seni çok sevdigim için (sevgi) Birini sari, birakip gittigin için (ümit) Birini beyaz, gelmeyecegini bildigim için (ayrlik) Kirmizi gül hemen soldu, sevgisiz kaldigi için Ardindan beyaz gülde soldu, gittigin için Ama sari gül hala solmadi, hep umutla yeserdigi için SEMA SENEL | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| YASADIKLARIMDAN ÖGRENDIGIM BIR SEY VAR Yasadiklarimdan ögrendigim bir sey var: Yasadin mi, yogunluguna yasayacaksin bir seyi Sevgilin bitkin kalmali öpülmekten Sen bitkin düsmelisin koklamaktan bir çiçegi Insan saatlerce bakabilir gökyüzüne Denize saatlerce bakabilir, bir kusa, bir çocuga Yasamak yeryüzünde, onunla karismaktir Kopmaz kökler salmaktir oraya Kucakladin mi simsiki kucaklayacaksin arkadasini Kavgaya tüm kaslarinla, gövdenle, tutkunla gireceksin Ve uzandin mi bir kez simsicak kumlara Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir tas gibi dinleneceksin Insan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildigine Hem de tüm benligi seslerle, ezgilerle dolarcasina Insan baliklama dalmali içine hayatin Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasina Uzak ülkeler çekmeli seni, tanimadigin insanlar Bütün kitaplari okumak, bütün hayatlari tanimak arzusuyla yanmalisin Degismemelisin hiç bir seyle bir bardak su içmenin mutlulugunu Fakat ne kadar sevinç varsa yasamak özlemiyle dolmalisin Ve kederi de yasamalisin, namusluca, bütün benliginle Çünkü acilar da, sevincler gibi olgunlastirir insani Kanin karismali hayatin büyük dolasimina Dolasmali damarlarinda hayatin sonsuz taze kani Yasadiklarimdan ögrendigim bir sey var: Yasadin mi büyük yasayacaksin, irmaklara, göge, bütün evrene karisircasina Çünkü ömür dedigimiz sey, hayata sunulmus bir armagandir Ve hayat, sunulmus bir armagandir insana ATAOL BEHRAMOGLU | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| ![]() Dogum Günün Kutlu Olsun Dogum günün kutlu olsun canim Benden çok uzaklarda, yanimda olmasan da Senle doguyor günes yine senle batiyor Senle basliyor günüm yine senle bitiyor Seni dinliyorum artik bütün siirlerde, sarkilarda Seni yasiyorum artik bütün sehirlerde, anilarda Benligimde sen, sende hep benim aklim Seni üzmesin sakin su yalnizligim, gözyaslarim Senin bu dünyada varligin yeter bana, canimsin Iyiki varsin canim, iyiki varsin Ensar Aktas | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| ![]() Sensiz Olmak Nerde o denizim benim, lekesiz gökyüzüm? Hani o içtikçe susuzluğumu arttıran çeşme? Kim götürdü bakışlarımı, ne oldu gözlerime? Hani benim ellerim, ayaklarım, saçlarım, yüzüm? Bu ben değilim besbelli, bu bir başkası! Gözlerim yabancı bakıyor gözlerime aynadan O kim? böyle durup durup beni aldatan? Besbelli bir oyuna gelmişim açıkçası Birini sevmişim besbelli, beni koyup gitmiş, Ondan şimdi aradığım hep o, hep ben! O ikisi kırmış beni, yıkmış, incitmiş Şimdi bilmediğim bir şarkıi her yerde söylenen; Sevinçten, mutluluktan, sevgiden uzak. Ne acı! senin olmak, sende olmak, sensiz olmak | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() OZLUYORUM Özlüyorum seni. Gücüm yetmiyor unutmaya Özlüyorum Elini tutmayi sesini duymayi Boynuna sarilip omuzunda aglamayi Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu simsicak düslerimi Özlüyorum Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmistim Girmez sanmistim hayalin beynime Geceleri düslerimde Gündüz baktigim heryerde seni Özlüyorum.. Renkler gitmenle soldu Kirmizi kirmiziligini unuttu Mavi maviliginin farkinda degil Beyaz yanliz sen giydiginde güzelligini haykiriyormus Özlüyorum Bu özlem bu bekleyis hiç bitmiyecek Ruhumda sana açan eflatun renkli çiçekler solmayacak Olmasanda sensiz sensizligi yasatacagim Sensiz seninle olmayi basaracagim Sonun yaklastigini hissettigim gün Beyaz, bembeyaz mendilimi sallayarak Sensiz yasamin kahrediciligine veda ederek Seninle sonsuzluga kavusacagim.. Gülay Atilay | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() |
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() |
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||