![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Eskiyoruz Bir yıl daha eskidik, Bir basamak daha çıktık, Ömür yokuşunda. Yeni bir yıl daha geldi, Hep alımlı çalımlı gelirler. Öyle gelmişti geçen yılda. Biliyorum bu yılda bitecek, Bir yıl daha eskiyecegiz Ve bir basamak daha yukarı, ömür yokuşunda. Sayfalar birer birer yırtılırken takvimde, Ya ağaran saç olur, Yada kırışıklıklar yüzlede. Hep ümitle giriyoruz yeni bir yıla, Ve ayyaşlık, sarhoşluk bin bir curcuna, Açlıkmış, yoklukmuş kimin umurunda. Bir yıl daha eskidi ömür, Bir yıl daha yaklaştık sona. Yeni bir yıldı ama oda eskidi sonunda. Kaç basamak kaldı ki çıkılan merdivende? Yıllar mı eskiyen yoksa bizmiyiz sence? Boş ver geçen geçsin, eskisin dilediğince. Biz umut diliyelim, Yeniye girerken bile, Çıkıyoruz yokuşu, dönüşü yok geriye. Sevgi barış gelsin, Dilerim yeni yılda, Herkesin yüzü gülsün, kalmasın kimse darda.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/tiyatro-edebiyat/24062-ramazan-ates-siirleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | Post #0 | Refback | 18-05-2008 22:48 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |