![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Geometri Çizgileri İnsan yaşamı unutuyor galiba Mayıs gelip geçti Behram Bir tek çiçek göremedim ne dersin? Yürek bu,çiğdem çiçeği kadar nazlı Hava tuz ruhu,hava barut kokusu Munzur suyu yatağında uyurken Yine küsmüş zerdali meyve vermiyor Şimdi kafam geometri çizgileriyle dolu Mor kahküllü şehzadeler atları kırbaçlıyor Parçalanmış somun gibi harran ovası Ağlıyor bak ellerimin içinde Karacaoğlan sinsice dergahlara devrildi Öylece parçalandı gönül kandili Kayıp sevdaların solgun hüznü Efsunlanmış kadınların eteklerinde ki haz Çekilir dağların yalçın tepelerine Bu kaçıncı kış böyle zorlu geçiyor Kentler amansızca büyürken Neden köyler küçülüyor? Hu deyince mızrakların ucundaki fırtına İkinci bir, Gazi ordusuyla geldik avrupa kapısına Mavi bir gülüş gibi yeşilini arıyor Ürkek bir esinti var kapıların önünde Kara önlüklü çocuk gibi ağlıyor Şafakla çiğ düşmüş toprağın suratına Savaşla kan Yeryüzü cennet olacak biliyorum Çocuklar greyfurta doyduğu zaman Maviş kız Gönlümün gül bahçesi olanca Yıldızları toplayıp yanağına kondurmuş Sonra oturmuş Göleklerin ortasında şarkı söylüyor Ölümcül bir insanın ölümsüz sevdasıyla Acemilik dökülüyor korkusuzca yollara Gün doruklardan sıyrılıp çıktığı zaman Biz, ikibin yılını da görmüş olacağız Bağlamanın telleri barış türküleri çalarken Çocuklan üç bin yılını da görmüş olacak Ben buna damı gibi inanıyorum Anaların bacıların sevecen yüreklerinde Kanat açmalı akgüvercin özgürce Amm her şeyin öncesi Behram... Greyfurt yiyen o küçük canlar büyümeli
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |