![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 7/ Yağmurlu bir akşam üstü Şarkıların parmaklara dokunduğu yerlerden Umutların ötesine sesin düşsün istiyorum Bir kamara gölgesinde ülkemin çıplaklığı Bir kamera gölgesinde arkadaş İnsanın umudu dönüp dönüp duruyor Yağmurlu bir akşam üstü Çay, arkadaş çay Sade özgürlük kokuyor Aramızda çekip giden dostlar adına Türküler yazıyorum senin mezar aşına “Aramazsam namerdim” Çekip giden dostları birer birer “Aramazsam namerdim” Kamera gölgesinde senin sesini Yağmurlu bir akşam üstü Merhaba... Kabına sığmayan gençlik Bir avuç asi ruhum merhaba Merhaba eyyyyy Komun battaniyesine sarılan insan Merhabaaa.....
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |