![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Git Çocuk git çocuk! bastığın an yıkılacak köprüler kurdum sular üstüne düşerken havalanacaksın... daha demin gözlerini milledim gecenin bıçağı ile güneşi yaktım sonra olsa da bir yanın uçurum, yokuş diğer yanın ölmek yok sakın, savaşacaksın... düşlerini yasakladım ya sen gene de uçur içine bindiğin balonu nasılsa patlayacak yükseldiğinde gerçeğe dönünce ağlayacaksın... büyüyecek elbet boyun, ellerin, ayakların enseni örtecek kısa sarı saçların bu değildi anlatmak istediğim dinle beni! çekilince arasından anne parmaklar sevdaya dokunacaksın... git çocuk!.. kes de git bütün ipleri... göbek bağın bende kalsın...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |