![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | 3 .................................................. Bugün pazar. .................................................. Bugün beni ilk defa güneşe çıkardılar. .................................................. Ve ben ömrümde ilk defa gökyüzünün bu kadar benden uzak .................................................. bu kadar mavi .................................................. bu kadar geniş olduğuna şaşarak .................................................. kımıldanmadan durdum. .................................................. Sonra saygıyla toprağa oturdum, .................................................. dayadım sırtımı duvara. .................................................. Bu anda ne düşmek dalgalara, .................................................. bu anda ne kavga, ne hürriyet, ne karım. .................................................. Toprak, güneş ve ben... .................................................. Bahtiyarım... .................................................. Nazım Hikmet Ran ______________________
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |