![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | OF ULAN OF Kaşlarında kalem Dudağında salem Sosyetik olmuş haspam" Of ulan off Ahmedin de bir Leyla'sı var Kibar leylası Tango leylası Haspam aklı sıra Yıldızlar kadar uzak benden Varsın uzak olsun Komşu kızı o Onun sosyetesi varsa Agopun meyhanesi de bizim için Of ulan off Yaşken eğmediler beni Kibar konuşmasını Dansetmesini öğretmediler bana Bir selamın aleyküm demesini bilirim gelince Bir de eyvallah demesini giderken Selam verdik bonjour dedi Göz kırptık yes dedi Kes dedim kes Ulan ne anlarım ben bu lisandan Bir sosyete Bir kibarlık tutturmuş gidiyor Gidiyor ama nereye Bıçağın ağzı gibi inceldi sabrım Dinamit gibiyim Ha şimdi patlayacağım Ha birazdan Ulan ağaçkakan mısın nesin be? Delik deşik ettin tutkularımı Kafamı bozma kız kafamı bozma Alırım aşağı façanı Of ulan off Ulan beyefendiler Ulan sosyetik züppeler Anam avradım olsun Topunuzu bir şişe rakıya değişirsem eğer Hey agop Ne oldu bizim çilingir sofrası Gönder dedik bir yarım Leyla partilerde Biz meyhanelerde kafamızı bulalım Haa eskilerden bir şarkı çal amanı bol olsun Mezemiz leblebi çekirdek olsun Of ulan off Kavanoz dipli dünya off Sen yok musun...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |