![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kırılgan bir çiçeğim şimdi açmasam unutulacağım ve belki gözlerinden kaybolucam sadece rengim kalıcak belli,belirsiz zaman geçicek hatırlayacaksın gözlerimde bir renk vardı... bakıcaksın boşluğa uzunca bir tebessüm suratında belli,belirsiz
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sevdanın anlamını sararken bakışların katmer katmer büyüyen isyanın vuslat sancısı taşıyan yüreğin bimbir şimşek çakmışcasına titreyen bedenin kim bilir bu kalbi kaçıncı yakışın..
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | herkes şair olmuş 3,6 ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ne kıskanması...Zeynm şiir yazsın diye başnn etini yiyorm ben ![]() bu başlık altında baya şairmz oldu ondan bahsediyorum.. ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Karşıt taraflar arasında sıkışıp hapsoldum. Siyah köşede ölüm, beyaz köşede sen... Yüküm belli; bir o siyaha bir bu beyaza taşımakla yükümlüyüm beynimdeki bu yükü. Hepsi kaçtı gitti bir tarafa gözü kör olasıcaların. Masum siviller bile kurtardılar canlarını bu sefer. Ve dahi adi kurşunlar çekildiler aranızdan. Herkes arkasına bakmadan tutup aldı voltasını. Ve yine bana oldu olan; yine sadece ben ateş hattında kaldım..
__________________ Bu hayat bir Sergen'siz çekilmez bir de İ.Mansız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yüzün bir sebepsiz korkuyla uçuk, O gün başucuma karalarla gel Arkanda, çepçevre, kızıl bir ufuk, Tepende simsiyah kargalarla gel Elinden, dal gibi düşerken ümit, Ne bir hasret dinle, ne bir ah işit; Bir yaprak ol, esen rüzgarlarla git, Kırık bir tekne ol, dalgalarla gel.. necip fazıl
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |