![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu şiiri Mehtapçıma hediye ediyorum ![]() Tekrardan hoşgeldim eskiye geri döndüm, Biriktirdiğim sevinçleri derinlere gömdüm. Daimi kalacağım gurbetimi bitirdim, Güle güle mutluluk, sende hiç sevilmedim. Biliyorum zorlama içinden geldiği gibi davran, Suçun değilki senin, sevemezsin kalbinde olmadan. Bazı insanların kaderidir hüzünlerde boğulmak, Bazılarınınsa hediyesidir uğrunda ölünmek... Koşuyorum durmadan, koşuyorum umarsızca, Üşüyorum buralarda, sarılsamda yokluğuna. Geçiyorum kendimden, batıyorum boşluğunda, Geçemiyorum senden, asla umrunda olmasamda. Düşüncelerim beynimde sürekli kavga ediyor. Pişmanlıklarım beni öldürüp yeniden diriltiyor. Keşke dememek için bunları yaşamak mı gerekiyor?? Keşke keşke deseydim ama geçmeseydim bu yoldan. Sorma soruları cevapları gömdüm en derinlere. Ağır oldu acılarım, taşınmıyor artık bu bedende. Gülme bana geçemedi bu gönül hep istenmediği yerde Sakın geri dönme, ne kadar çok özlensende...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |