![]() |
..Hoşçakal Demeli.. Kabulleniyorum yavaş yavaş sensizliği Sevişmek karanlığın sessizliğiyle öylece.. Mutluluğu ararken boğuldum gibi Sonu olmayan bir yola serildim sereserpe.. Kabulleniyorum yavaş yavaş yenilgiyi Arkama bakmadan yola koyuluyorum.. Farkındayım tükendiğimin ve çizmişim bileğimi Kendi kaderimde kendim kayboluyorum.. Ve kaybediyorum sevdiğimi, Haketmediğim bu sensizlik,haketmediğim bu yenilgi.. Ve bekliyorum gelmeni, Kör olmuşum,göremedim yanımdan geçtiğini.. Ve dönüyorum etrafımda, Artık hayata bir hoşçakal demeli.. ßy veva "Neden Karalıyorum ki Yaprakları?.." serimden bir şiirim.. |
Kabulleniyorum yavaş yavaş yenilgiyi Arkama bakmadan yola koyuluyorum.. Farkındayım tükendiğimin ve çizmişim bileğimi Kendi kaderimde kendim kayboluyorum.. Çok güzel:(:( |
Ve kaybediyorum sevdiğimi, Haketmediğim bu sensizlik,haketmediğim bu yenilgi.. Ve bekliyorum gelmeni, Kör olmuşum,göremedim yanımdan geçtiğini.. Ve dönüyorum etrafımda, Artık hayata bir hoşçakal demeli.. çok çok çok güsel... |
Kör olmuşum,göremedim yanımdan geçtiğini.. Ve dönüyorum etrafımda, Artık hayata bir hoşçakal demeli.. :(:( laf deme artık hacet yok |
Türkiye`de Saat: 11:27 . |