![]() |
Alıntı:
|
her zaman kndını gundeme gtrmk ıcın hukumetı elestrmk gerekmıo bazı dgrulara dgru demeyı bılmk lazm ;) ama herkesın fkrı ayrı olabılır saygı duymk lazm ... ama bn begenmıyorum bu kısılıgı ! ;) saygılarımla ... |
türkiye nin geçeklerini görebilen iktidar yalakası olmayan ender insanlardan biri... |
yanlı olmayan hükümette ki her kimse yanlışlarını espritüel bir dille korkmadan sakınmadan söliyen tii ye alan bi insan...bazı durumlarda insanın görüşlerine çok ters şeyleri bile yazsa okunmlı diye düşünüyorum :) |
Alıntı:
dğrduru abi ;) yanlısıda yanlıs demeyı korkmadan solemk lazm tabı her zmanda ... ! o acıdan sevıyorum bnde ;) ama dgruyada dgru demesı lazm dımı :) saygılarımla ! |
hala benım cumhurbaskanı adamım bu adam Turkiyedeki cok cok zeki ender kisilerden:) |
kendisi ni çok seven hayranlarından birisiyim (kendisi eleştirmekden korkmayan aydın bilgili ve ii bir cumhuriyetci onun için benim cumhurbaşkanı adayımdı ) |
onun gibilere çok ihtiyaç var Türkiye'de ;) |
korkusu var bu adamın hiç sevmedim bunu zaten seviyesiz herifff adam sıkılmamış utanmamış akp iktidarını kotulemek için kıtap yasmmış yaa |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:52 . |