![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Denizli'nin bu sitemi hoşuma gitti tabi haber doğruysa ama zaten bu ödemeler yapıldı , bu medya ne yapmaya çalışıyor :@ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa hoca nın son zamanlardaki bu açıklamaları doğruysa gerçekten çok güzel bir yol çizmeye başladığını herkes görüyordur umarım böyle devam ederse bu hocayı desteklememek de bize yakışmaz diye düşünüyorum bakalım haberlerin doğruluğunu göreceğiz. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Ne kadar M.denizliyi eleştirsek de burdaki duruşu çok mantıklıdır..ayrıca kimse elin portekizli quaresmasını M.denizli ile karşılaştırmasın ayıp olur..takım içi dengeler çok önemli adam haklı.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Denizliyi begenmeyebiliriz.Bu demek degilki her yaptigini elestirecez.Bu basliktaki gibi dogru hareketleri son zamanlarda fazlalastirdi Denizli.Ilkeli bir durus sergiliyor. Haberdeki Adalinin keyfi kacti bolumu ise beni en cok sasirtan bolum.Her yonetici kafasina gore transfer yapacaksa isimiz var.107 yillik kulubuz hala transfer yapmayi ogrenemedik.
__________________ YETER!!! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | keske korkak denizli istifa etseydide 5 sene hic transfer yapmasak raziyim... | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
fink mink falan ..
__________________ İhtiyatla bekleyenler Tam zamanında ödüllendirilecekler Artık bekleyiş sona geldi Efsane için kulaklarınızı dört açın RAMMSTEIN Ein Weg Ein Ziel Ein Motiv | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Beşiktaş`ın görüşmelere başladığı Ricardo Quaresma, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu. ![]() Quaresma, şuan İnter ile şampiyonlar ligi kupasını kaldırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek sözlerine şöle devam etti: `Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdığımız için çok mutluyum.Bugün bu zaferi doyasıya kutlayıp sonra dinlenmeye çekileceğim.` Geleceği hakkında sorulan soruya ise: `Kısa sürede geleceğim ile ilgili net bir yol çizmek istiyorum.İnter başkanı benim oynamak istediğimi biliyor.Bana kolaylık göstereceğini biliyorum.Sporting`e gitmeyeceğim.Eğer birgün futbol hayatımı bitirmeye karar verirsem ozaman Portekiz`e döneceğim.İnter`de kalmak istemiyorum.Beşiktaş benimle ilgileniyor.Bu ilgi için çok teşekkür ediyorum.Bende Beşiktaş`ta oynamak istiyorum.Menejerim ilgileniyor umarım bu iş en kısa sürede çözülür ve bende tatile rahat giderim.` Maisfutebol | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quaresma haberinin tam aciklamasi... Interden Kesinlikle Ayriliyorum..Kupayla ayriliyor olmam cok güzel bir duygu...26 yasindayim ve oynamadigim bir yerde daha fazla kalmanin bir anlami olmadigini düsünüyorum...portekize dönmeyi düsünmüyorum..kariyerimi mutlaka sportingde noktaliyacagim...Besiktasin sizinle ciddi sekilde ilgilendigi biliniyor ne söyleyeceksin? Besiktasin teklifi gurur verici..görüsmeleri manajerim yürütüyor, bir kac gün icinde cözüme kavusur. Itália - Quaresma, depois da festa: «Já fiz o que tinha a fazer no Inter» - Mais futebol | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |