![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Doğru söylemiş son 2 senede kaç maç oynadı acaba Quaresma?Sorunlu bir futbolcu olduğu belli Chelsea ve İnter de neden oynayamadı?Hocaları mı oynatamadı?Ben Mourinho'nun oynatamayacağını düşünmüyorum bence sorunlu futbolcu,gece hayatı da varsa İstanbul'da yeni parti haberleri okuyabiliriz.Yıldız olması şart değil futbolcu olsun,devamlılığı olsun yeter..Quaresma'nın savunulacak tarafı İnter ve Chelsea gibi büyük takım futbolcusu olmayabilir ya da artık futbol oynayıp kendini kanıtlamak isteyerek tamamen futbola konsantre olup Beşiktaş'ta başarılı olabilir ama o kadar para verip riske girmeye değer mi hazır devamlılığı olan bir futbolcu almak varken bence soru işareti..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Tabata, Delgado, Tello, Bobo, Ernst, Ferrari, Fink, Sivok, Holosko, Zapo, Gordon. Quaresmanın bu isimlerin hepsinden daha iyi futbolcu olduğu kesin. Demekki doğru bir transfer...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |