![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1.520
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben biktim artik 3. sinif yabancilardan.. Quaresmaya ne Interde ne Barcelonada gercek anlamda sans tanindi.. Suan Inter sadece defansi dusunen bir yapiya sahip oldugu icin Quaresma yedekte, Besiktasta eger Denizli seneye yine 9 defansla oynayacaksa bende derimki ozaman bosa gelmesin Quaresma.. Bu lige Quaresmanin olusu yeter.. Futbolun sov oldugun unuttun Fink gibi, Holosko gibi duz futbolculari izleye izleye.. Delgado maclari guzellestiriyordu, birde quaresmayi dusunsene??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 731
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Ben yildiz alincaksa baska adam alinsin diyorum.Sen tabata kalsin anliyorsun. Quaresma problemli bir adam.Bana sadece sunun cevabini ver.Batuhani kazanamamis bu yonetim ve teknik kadronun Morinhonun kazanamadigi Q7 yi futbola dondurecegine ihtimal veriyorumsun?Barca ve Inter kurmaylari futbolcularinin degerini bilemeyecek kadar salak adamlarmi? 3. sinif yabancilardan bende biktim.Delgado gibi,Bobo gibi siradan futbolculardan kesinlikle kurtulmaliyiz.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |