Biraz beyin fırtınası yapalım. Duyum Falan yok. Sadece düşünceler.. Şimdi Quaresma Beşiktaşı istemese; Görüşmeye katılmaz. Menejerine istemiyorum der kapatır olayı.. Ayrıca Bizim yöneticilerimiz bu kadar peşinden koşmaz. Borsaya bildirilmez. Olay kapanır giderdi kimsenin ruhu duymazdı. Quaresma: Beşiktaş benimle ilgineliyormuş, umarım en kısa zaman çözümlenir bu iş. Dedi (Şampiyonlar ligi finalinden sonra) peki; Quaresma Bunu dedi sonra neden istemesin ? Gelelim bu çarşambaya (salıya) Başkan çarşamba günü dönecek (brezilyadan yada şiliden) Başkan direk görüşmenin olduğu yere gidebilir mi ? (gidebilir). Peki İmza atılabilirmi atılabilir. Benim tahminim; Başkan direk görüşme yapılacak ülkeye gidecek. (İtalyamı İspanyamı Portekizmi her neyse) Sonra İmza atılacak. Tesadüftür ki Salı günüde 1 HAZİRAN yani resmi imza atılabilir. Transfer sezonu açılıyor. Bunlar bir tesadüfmü sizce ? Bence değil. Salı günü imzalar atılacak. Sonra Başkan quaresma ile birlikte Türkiyeye gelecek ? Olabilirmi olabilir. Benim tahminim Aşağı yukarı böyle bir senaryo olacak. Olmazsa bile Quaresma gelecek. Bu Yorum Alıntıdır !
__________________ |'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma | |