![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Şimdi Lig Tv de izliyorum hala. Gutiye şu an veda töreni yapılıyor. veda töreninde Guti "beşliktaşa gidiyorum" açıklamasını yaptı. Valdano " Guti'ye hizmetleri için teşekkür ediyoruz ve Türkiye'de kendisine ve Beşiktaş'a başarılar diliyoruz" dedi. 14 numaralı formalar hazır sanırım. Rüya gibi herşey. Beiktaşlı olmak yeryüzünün en büyük mutluluğu.... Teşekkürler başkan, teşekkürler sayın Adalı, teşekkürler R.Madrid kaynak: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=75614 Konu omen tarafından (25-07-2010 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ve Guti Beşiktaş'ta Süper yıldız Real'e veda etti, Beşiktaş'a merhaba dedi! İspanyol devinin yıldız oyuncusu Guti, Real Madrid'le resmen yollarını ayırdı... Başkent ekibi, Santiago Bernabeu'da düzenlenen basın toplantısında Guti'ye Real'de kazandığı bütün kupaları sergileyerek büyük bir jest yaparken sportif direktör Valdano da Guti'ye Türkiye'de başarılar diledi! GÖZYAŞLARINI TUTAMADI! Bu arada düzenlenen basın toplantısın duygu dolu anlar yaşandı!.. Yıldız oyuncu, 15 yıldır formasını giydiği Madrid formasına ve Santiago Bernabeu'ya veda ederken gözyaşlarlarına hakim olamadı. "ligtv" | ||
| | |
| | #4 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sırada robınho var ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | hayirlisi neyse o olsun. guti insallah besiktasa buyuk katki saglar. gercekten de bu sezon yonetim cok super transferler yaptilar. simdi bir de super golcu gelirse, bu sezon acik ara sampiyon ve uefa kupasinda en kotu yari final oynariz | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Guti Zaten 2 Ay Önce Beşiktaş'taydı Sadece Resmiyete Dökememiştik İşi Artık Resmiyete Geçti . Bir Kaç Gün içinde Açıklanacak . | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |