![]() |
madem borctan korkuyorlardi niye tekrar aday oldular? murat aksunun sucu neydi? gercekci olmakmi? |
bizim yönetim siyasete atılsın ilk seçimde tek parti hükümeti kurarlar...siyasetçiler gibi seçimden önce boş vaatleri salla dur sonra bunlar söylenmemiş gibi yok yan yattı çamura battı de işlerden sıyrıl...bela bile okumuyorum herkes hakettiği gibi yönetilir biz de galiba bunu hakediyoruz |
bjkli durusu diyip duruyolar verdikleri sözleri tutumuyolar..sahtekar yönetim |
Alıntı:
|
Büyük kulüp hala böyle para işlerinde borçta ya ayıp. |
107 yillik koca cinarin düstügü hallere bakin... Yaziklar olsun... |
Ben taraftarım. Borçları kulübün gerçek sahipleri düşünsün. |
sen önce elindeki q7lerin kıymetini bil sonra q7yi düşün batuhan gitti denizli kına yaksın artık |
ezikler ve cinconlar bizi şampiyonlukta solladılar zaten.sollamayada devam ederler. bu yönetimden son 7 senede bir halt olmadı yine olmıyacak. |
Borcu olmyan tek kulüp yokki Arkadaşlar ülkelerin bile borçları var kaldıki kulüpler.Ayrıca borç hiç bir zaman bitmez bittiğide görülmedi bugüne kadar o yüzden transfer olmaz diyenler aslında şunu demek istiyorlar kötü ve ucuz transferlere hazırlıklı olun mesajı veriyorlar yine istek ve arzuları karşılayamayacaklar şimdiden zemin yapıyorlar mevcut kadrodaki yabancılar can sıkıyor kolay kolay gönderemiyecekler falan filan.Borç bahane. |
Türkiye`de Saat: 06:50 . |