![]() |
tek raKamLı SevmiyoRum 21 NumaraLı ForMa iDeaL. |
Rıdvan sakatlanmasaydı Q7 77 giysin derdim, Rıdvan'ı maalesef bir süre göremeyeceğimiz için, gelirse 7 numarasını abisine ödünç versin bir zahmet. |
21 numara noumanın formasıdır nouma da bizim efsane futbolcularımızdan biridir o yüzden 21 numara olmamalı 21 hariç her numaraya kabulum |
eğer gelirse,geldikten 6 ay sonra satacak yer arayacağımız için isterse 135 numarayı giyebilir.. |
Quaresma : Beşiktaş'ta Oynamayı İstiyorum Beşiktaş`ın görüşmelere başladığı Ricardo Quaresma, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu. http://resim.haber1903.com/Manset/Gricardoquaresma.jpg Quaresma, şuan İnter ile şampiyonlar ligi kupasını kaldırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek sözlerine şöle devam etti: `Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdığımız için çok mutluyum.Bugün bu zaferi doyasıya kutlayıp sonra dinlenmeye çekileceğim.` Geleceği hakkında sorulan soruya ise: `Kısa sürede geleceğim ile ilgili net bir yol çizmek istiyorum.İnter başkanı benim oynamak istediğimi biliyor.Bana kolaylık göstereceğini biliyorum.Sporting`e gitmeyeceğim.Eğer birgün futbol hayatımı bitirmeye karar verirsem ozaman Portekiz`e döneceğim.İnter`de kalmak istemiyorum.Beşiktaş benimle ilgileniyor.Bu ilgi için çok teşekkür ediyorum.Bende Beşiktaş`ta oynamak istiyorum.Menejerim ilgileniyor umarım bu iş en kısa sürede çözülür ve bende tatile rahat giderim.` Maisfutebol |
Quaresma haberinin tam aciklamasi... Interden Kesinlikle Ayriliyorum..Kupayla ayriliyor olmam cok güzel bir duygu...26 yasindayim ve oynamadigim bir yerde daha fazla kalmanin bir anlami olmadigini düsünüyorum...portekize dönmeyi düsünmüyorum..kariyerimi mutlaka sportingde noktaliyacagim...Besiktasin sizinle ciddi sekilde ilgilendigi biliniyor ne söyleyeceksin? Besiktasin teklifi gurur verici..görüsmeleri manajerim yürütüyor, bir kac gün icinde cözüme kavusur. Itália - Quaresma, depois da festa: «Já fiz o que tinha a fazer no Inter» - Mais futebol |
Teşekkürler açıklama için adam resmen gidiyorum Beşiktaş'a demiş daha ne desin , çözüme kavuşur diyor :) |
Allahim yanina geliyorum :D Adam resmen ciddi ciddi geliyor :D |
Alıntı:
|
Ben google ile tercume ettirdim, besiktas a gelmek istiyorum dememis, sadece, benimle ilgileniyorlar, ve bu ilgi icn tesekkur ederim demis... |
Türkiye`de Saat: 05:28 . |