![]() |
ronaldinhoyu bjk formasıyla düşünüyorum da harika olurdu... |
hangi parayla eto alacaklarmış acaba?saçmalık. |
Kartal yüksek uçar ama bu kolpa basın bizden dahada yükselmeye bakıyor. |
Bu is gecen seneye benzemesin... Hani Ronaldo nun transferini gölgede birakacaktik... Gele gele Tabata geldi onuda denizli oynatmadi... |
Qaresma İçin Geri Sayım Başladı ! Beşiktaş`ın 2 sezondur peşinde olduğu Portekizli orta saha oyuncusu için İtalyan kulübüyle karşılıklı oturulduğu ve tekliflerin sunulduğu öğrenildi. İnter kulübunün Beşiktaş ile anlaştığı taktirde Quaresma`nın kulübünün menfaatleri doğrultusunda Beşiktaş`ı kabul ediceği öğrenildi.Kiralamaya sıcak bakmayan Beşiktaş kulubü İnter`den gelen olumlu cevabı bekliyor. Ayrıca Quaresma dışında Beşiktaş kulubünün hiç bir yabancı oyuncu ile görüşmediği öğrenildi. - HABER1903 - |
Bu adam basbelasi olur.Almayin su adami.Batuhani adam edemedik Quaresmayimi edicez? |
Geçen yaz da duyduk. Hem de çok duyduk quaresmayı. Yanlız ondan vazgeçilip tabata alınmıştı. Bunun gibi tonlarca haber çıkmıştı. Hiçbir yayın-basın ajansına-kanalına-gazetesine güvenmiyorum-inanmıyorum ve duymakda istemiyorum. Benim için tek adres var. O da resmi site. Gordon- Delgado - Zapo ile birlikte daha gönderilmesi gereken 4 oyuncu varken ve bu oyuncular gönderilmeden bu habere inanmak bana daha da zor geliyor. Öteki taraftan tabiiki gelmesini isterim takımımıza |
bi adamın bu kadar peşindne koşarsak adam geldiğindeburnu havada olur 2 senedir peşimden koşuyorlar diye havalara girer. Verim alacağımızı düşünüyorum. Belki bi kaç maçta Roberto carlos misali maç kurtarır onun dışında istikrarlı bir faydası olacağını düşünmüyorum. |
demedi demeyin bu demirören quaresma diye gidip antepten julio cesar ı alır! 7 numarayıda ona verir! |
Queresma gelse her türlü türkiye ligini sallar atar da istikrarlı olması önemli tabi bu ihtimalleri gelirse konuşuruz ben gelceğini pek sanmıyorum. |
Türkiye`de Saat: 01:08 . |