Hilbert Beşiktaş'ta. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=robertohilbertt Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Roberto Hilbert’le görüşmelere başlandığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklama şöyle: “Almanya futbol takımlarından VfB Stuttgart’ın oyuncusu Roberto Hilbert’in transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.” |
quaresmayi bekledik bu adam geldi :( istifa edin ulan bu holoskodan bile daha kötü |
sporx te dha nın servis ettiği yazıo ama dha da öyle bi haber göremedim |
Ya bunlar değilmiydi bir futbolcuyla görüşmelere başlanıldığı tarihte borsaya bildirmek zorundayız diyen. Borsada böyle bir haber yok Hilbert\'le görüşmelere başlandı zart zurt diye. Eğer borsaya bildirilmeden anlaşma sağlandıysa Q7 transferinde ne diye böyle bir uygulama yapılmadı taraftar ümitlendirildi. Ben kimse imza atmadan inanmam imzayı atsın ondan sonra Beşiktaş\'ta derim. |
hilbert kim. bilen varmı. |
4 yıldır stutgartın banko oyuncusudur..milli takıma kadar yükselmiştir.. bonservis bedeli yoktur..vasatın biraz üstünde bir kanat oyuncusudur..kötü bir oyuncu değildir kesinlikle..hucum yönü iyidir..ama daha iyi tercihler yapılabilirdi bu mevkii için.. |
Bu yönetime çok bile. Hemen gidip forma alıcam. Arkasınada hillbert yazdırıcam. Şu düştüğümüz hallere bak... |
Gökhan bir düzen mi var allahaşkına çıkarları açısından hangi sistem uygunsa o sistem uygulanıyor. |
aman ha hilbert deyince aklima direk ekrem dag geliyor hic bir farki yok cünkü bir kanat oyuncusu deyince ortasi olacak ama bu oyuncudada orta problemi var 10ortadan ikisi geliyor belki stuttgartin sampiyon senesinde büyük katkisi olmustur ama ondan sonra hic o performansini sergileyemedi ve suanki takimdanda gitmek degil "gönderilmek" isteniliyor ve bizede bonservisi olmazsa bile gerek duyulmicak bir futbolcu.. |
sıradan bir oyuncu q7den sonra böyle bir isim doyurmaz. |
Türkiye`de Saat: 22:18 . |
Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2