![]() |
sinan engin gelişen transfer olaylarını o kadar kıskanmışki televizyon programından beşiktaş borç bataklığına sürükleniyor diye bağırıyor...güzel işler yapılıyor beşiktaşımızda... |
Bu sene... İnşallah:):) |
Yönetimi geldiğinden beri ilk defa bu kadar takdir ediyorum...Gerçekten büyük iş başardılar, iyi bir teknik adam ve sonrasında iyi bir takım kurmak için çabaladılar, Guti ve Raul gibi isimlerde gelirse bunu tam anlamıyla başaracaklar...Bravo yönetime, sezon içinde sorunlar çıkmaz, para konuları canımızı sıkmaz inş... |
herkes söz verdiği gibi forma kombine alırsa her sene böyle transferler görürüs ama hem iyi transfer isteyip hem bilet fiyatlarından,kombinelerden şikayet edersek o gelsin şu kadar forma alıcam bu gelsin şu kadar alacam diyerek sallayıpta geldiği zaman bişi yapmassak sonra gene biz haklıymışız gibi başkana yok kulübü borç batağına soktun yok millet onu alırken bize bu geldi diye ağlar dururuz işin özeti bütün herşey taraftara bağlı sadece ben bunu istiyorum diyerek bağırarak olmaz bizde bu takımı seviyorsak ona göre bizimde sorumluluklarımız var |
Raul yerine altidore gelsin..Tam bizim aradıgımız tip santrafor...sonra 1-2 yıl transfer yapılmasada olur bu takım ligi supurur her turlu |
Haberi bekliyoruz artık :) |
Alıntı:
|
bu sne bütün kupaları toplayıcaz (: |
vikingur maçından sonra açıklanır diye tahmin ediyorum? |
çok güzel işler yapıyor yönetim ama Taraftar olarak sabretmeliyiz başarı bir anda gelmiyor bunu hepimiz biliyoruz .. Raul konusunda bende tereddütlüyüm ama bir umut bekliyoruz ..gutinin oldugu takımda raul çok iş yapar . |
Türkiye`de Saat: 11:09 . |