![]() |
Tello Bedelsiz Eskişehir'de! http://www.karakartal.com/img/3/2009/tello045.jpg Bu sezon yaptığı süper transferlerle dikkat çeken Beşiktaş'ta yabancı kontenjanında yer açma çalışmaları da sürüyor !.. Siyah beyazlılar bu kapsamda Şilili Tello ile yollarını ayırdı. Lig TV'nin verdiği son dakika haberine göre Eskişehirspor Tello'yu renklerine bağlarken, tecrübeli oyuncunun yarın kampa katılacağı öğrenildi. (Ligtv.com.tr) http://www.eskisehirspor.org/haber_r...rigo-tello.jpg IMKB Açıklama : http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=121779 |
Hayırlı olsun Tello ve klüpler için :) |
Bonservisi ile mi yoksa kiralık olarak mı gönderildi ? |
Sporx'teki Açıklamaya Göre Bonservisi ile birlikte verilmiş. |
Bonservis bedeli için bizikilerin açıklamasını beklemek lazım ama ben eskişehirin 2-3 ten fazla verebileceğini sanmıyorum. |
yabancılarımız eskişehire peşkeş çekilmemeli bence çok ucuz fiyatlara kapatmak istiyo eskişehir madem öle sağ bekleriyle takas yapalım..hani şu gsye fbye gol atan adamla adını unuttum :) |
Peşkeş gibi bir durum olduğunu sanmıyorum. Eskişehir Batuhan gibi oynamayan bir adama 2.1 Milyon verdi. NEticede etrafımızda düşmanlarımız olduğu kadar dostlarımız da olmalı futbolda böyle şeyler vardı bugün 2 adam verirsin yarın senin ona işin düşer. Bu işler böyle. |
Alıntı:
|
LİG TV'nin son dakika olarak geçtiği habere göre; Beşiktaş'la Eskişehirspor arasında bir süredir devam eden görüşmeler sonucunda Tello'nun transferi konusunda anlaşma sağlandı. Tello'nun Eskişehirspor ile 3 yıl için anlşamaya vardığı, Şilili oyuncunun bir yıl için 1 milyon euro alacağı ancak Eskişehirspor'un bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi. Tello'nun Çarşamba günü Eskişehirspor'un Avusturya kampına katılacağı belirtilirken, Eskişehirspor'un Beşiktaş'ın Çek savunmacısı Zapotocny için de görüşmelere devam ettiği ifade edildi. bonservissiz gitcek sanırım... |
Tello zaten bonservis ödenmeden gelmişti. Bonservissiz gitse bile problem değil, alacaklarına karşılık gitmiş olabilir. |
14 numaraya yer açıldı :) |
Beşiktaş ile Eskişehir`in Tello konusunda kesin olarak anlaşmasının ardından,ilginç bir iddia gündeme gündeme geldi. Haber1903`ün edindiği bilgire göre,şu sıralarda toplantı halinde olan iki kulüp yetkilileri Batuhan Karadeniz`in tekrar Beşiktaş`a dönüşü için görüşüyor... Beşiktaş Yönetimi Tello`nun yanı sıra genç golcü Ali Kuçik`i de Eskişehir`e verip kısa bir süre önce sattıkları Batuhan Karadeniz`i tekrar takıma döndürmenin formülünü ararken Eskişehir kukübünün vereceği cevap merakla bekleniyor... |
Batuhan'ı Geri Almak HATADIR . Beşiktaş'ın Arkasından Atıp Tutan Bir Çocuk Şimdi Geri Dönerse Tükürdüğünü Yalamış Olmayacakmıdır ? Yönetim Diyor ki ; Bursaspor Sen Bizi Küçük Kulüpmü Sandın Sen Sercanı Rooney David Villa'mı Sandın . Bir Sercan İçin Holosko + Zapo + 3 Milyon Euro İstiyorsun Bunu Sana Hangi Kulüp Verir . Sercan 14-15 ;Milyon Euro Eder mi ? 14-15 Milyon Euro'ya Avrupadan ''' GOLCÜ ''' Ama GERÇEK '' GOLCÜ '' Getiririz .. Ben Holosko'mu Tello'mu Zapo'mu Elimden Bir Şekilde çıkartırım Senin Bu Büyük İsteğine Yokum Diyor . AMA ne Olur Ne Olmaz Son Bir Görüşme Olacak Biz Para Vermek İstemiyoruz Bizim Şartlarımızı Kabul Ederse Sercan Gelecek Yoksa O Defteri Kapatıcaz . Holosko Kiralanacak Zapo Satılacak . Batuhan Beşiktaş'ta Sürekli İlk 11 Oynasa Bu Sistemde En Az 20 Gol Atar Ama Yönetim Eski Yönetim Değil Gönderdiği Futbolcuyu Geri Almaz İNŞALLAH !! |
Batuhan uslanacaksa dönsün yok öyle olmayacaksa yolu açık olsun. |
Holosko + Zapo + 3 Milyon Euro beşiktaşlıların gözünde 13 milyon eurodur ama gel görki bu ikiliden alabilceğimiz maksimum bonservis 4-5milyon eurodur.. |
Beşiktaş Şili`li yıldız Rodrigo Tello`nun sözleşmesini fesh etti. Borsaya yapılan açıklamada; Şirketimiz profesyonel futbolcularından Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz ve tazminatsız olarak, feshedilmiştir. - HABER1903 - |
TELLO`NUN SÖZLEŞMESİ FESH EDİLDİ http://resim.haber1903.com/Manset/Gson_dakika_top_1.jpg Beşiktaş Şili`li yıldız Rodrigo Tello`nun sözleşmesini fesh etti. Borsaya yapılan açıklamada; Şirketimiz profesyonel futbolcularından Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz ve tazminatsız olarak, feshedilmiştir. - HABER1903 - |
Özet Bilgi : Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela sözlesme fesih AÇIKLAMA: Açiklanacak Özel Durum/Durumlar: Sirketimiz profesyonel futbolcularindan Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela ile aramizdaki mevcut sözlesme karsilikli anlasilarak, bedelsiz ve tazminatsiz olarak, feshedilmistir. Yukaridaki açiklamalarimizin, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayili Tebliginde yeralan esaslara uygun oldugunu, bu konuda/konularda tarafimiza ulasan bilgileri tam olarak yansittigini bilgilerin defter, kayit ve belgelerimize uygun oldugunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve dogru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalari gösterdigimizi ve yapilan bu açiklamalardan sorumlu oldugumuzu beyan ederiz. IMKB |
|
Hayırlısı olsun ama Tello gibi bir oyuncuyu bedelsiz yollamak nedendir anlamış değilim.. alacaklarına karşılık verilmiş olablilir..Birde mutsuz oldugunu ve gitmek istediğini biliyorum.. Emeklerin için Teşekkürler Rodrigo..Çifte Kupa alırken bu takımın en iyi oyuncularından biriydin..Kendi adıma seni unutmayacağım.. |
Şampiyonlar liginde de çok iş yaptı Ramazan son senelerin en verimli oyuncularından biri. Teşekkürler Tello. |
simdi ciddi ciddi gittimi tello tellonun sözlesmesini niye fesh ettiler anlamadim simdi en azindan kar edebilirdik telloyu hakikaten cok özleyecem tellonun yeri bir baska iyi maclar yasatti bize hele güzel goller görmeyi sagladi bize yolun acik olsun tellom.. |
Evet hizmetlerinden dolayı teşekkürler Tello. Sergen bayram etmiştim şimdi :) |
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela’nın sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklama şöyle: “Şirketimiz profesyonel futbolcularından Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela ile aramızdaki mevcut sözleşme, karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz ve tazminatsız olarak feshedilmiştir” Akaretler’deki kulüp binamızda Asbaşkanlarımız Serdal Adalı ve Ertunç Soğancıoğlu ile bir araya gelen Tello, Beşiktaş’ta çok güzel zamanlar geçirdiğini ve çok önemli başarılar kazandığı Beşiktaş’ı hiç unutmayacağını belirterek kendisine gösterilen ilgiden ötürü teşekkür etti. Şilili futbolcuya bugüne kadar Beşiktaş'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Asbaşkanlarımız Serdal Adalı ve Ertunç Soğancıoğlu, Tello'ya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diledi. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29114 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29110 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29112 |
bonservissiz gitti ama bonservissizde geldi artı senelik alacağınıda düş beşiktaştan bence çok iyi bir alışveriş |
Walla 2 türlü düşünüyorum kafam karışıyor.. Bir; tek adam gibi sol ayaklı (guti hariç :santaclaus:) sakatlıktı, cezaydı, kulübeden girip seyir değiştirmeydi gibi işleri yapabileceğimiz adamımızı niye gönderiyoz onca adam varken diyorum.. Ama sonra diyorum ki; yabancı sayımızı indirmeye çalıştığımız rakam 10.. 8 değil, 6 değil.. Yani banko tribünde 2 adam oturacak.. Tello değil tribün, kulübede bile sessiz sakin oturur mu.. Tabata, Delgado kendilerini kanıtlamaya çalışan adamlar; geçen senelerden yatmışlıkları var; hem hırslılar , hem de huzur bozmazlar tribünde otursalar da.. Fink aynen öyle..Zapo öyle.. Ki bunlardan da gidecekler var daha.. Yani bu kadroda kimin oynayacağı kadar kimin ses çıkarmadan kenarda oturabileceği de önemli.. Bu yönden belki de doğrudur gönderilmesi.. Ayrıca bedava olması mümkün değil; mutlaka en azından alacak karşılığıdır; yada borsaya beyan edilmeyen bir hesaplaşma mutlaka vardır.. |
off off Demirören anlamamış hala 2012 kriterlerini:S Yei transferlerin parası nasıl çıkacak?2 yıl sonra borcumuzun büyük olduğu anlaşıldığında avrupa kupalarından men edildiğimizde bu kadar mutlu olacak mıyız acaba?Bir yerlerden para kazanmamız lazım bunuda oyuncu satarak yapabiliriz beleşe göndererek değil |
bedelsiz gitmesi uzucu ..! hayirli olsun verdigin hizmetlerden dolayi tesekkurler Tello ..! Marsilya ve ManU'ya attigi golleri unutmayacagiz .. :) :) |
Sonuçta Biyerden Başlıcaklardı Göndermeye (: Telloya Vurdu İlki .. Hayırlı Olsun ,, Hizmetlerin İçin Teşekkürler Tello |
Bedelsiz gitmesi iyi olmadı.Yönetimin bir bildiği vardır diyelim.Hem kendisi hem de Beşiktaşımız için hayırlı olsun... |
Hayırlısı olsun her iki klüp adına.Unutmayacağız seni Tello.Manu maçında ağları sarsan golünü,Marsilya maçında frikik dersi veren golünü...Keşke Beşiktaş'tan bedelsiz gitmeseydin.Ama şimdi bunları düşünecek vaktimiz yok.Senden iyi futbolcuları yerine getirmeliyiz.Unutmadan verdiğin emekler için teşekkürler :p |
hayırlı uğurlu olsun katkılarından dolayı teşekkür ederiz rodrigo .. |
Beşiktaş'a Verdiğin Hizmetler İçin Teşekkür Ederim . Yeni Takımında Başarılar Diliyorum . |
nasıl olur da bedavaya verilir transferler nedeniyle kimsenin pek sözünü etmediği mali tablo gittikçe kötüre gidiyo bence korkarım yakında tek kurtuluş bjk nin demirörenjk olması olacak |
Katkılarından doLayı teşekkür ederiz. Ben pek beğenmezdim. Ama 2008-2009 senesi iyiydi baya. Yürüyerek oynuyordu pek koşan bir adam değiLdi. 90 dakika 2 duran top atçak diye bekLemekten sıkıLmıştım :) Gutinin de geLdiğini düşünürsek TeLLo'nun gidişinin pek itiraz ediLcek bir yanı yok gibi :) |
tahminimce 400-500 bin euro gibi bi alacagı vardır ona karsılık feshedilmiştir. |
Besiktasimiz ve Tello icin hayirli olsun... |
Rodrigo Avara Tello verdiğin hizmetler için teşekkürler. |
Yolun açık olsun Tello, ManU'ya attığın golü unutmayacağız.... |
iyi kapmamış gs |
Türkiye`de Saat: 17:51 . |