|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
25-09-2008, 09:34 | #1 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 |
FIFA Başkanı Michel Platini ile Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, video tekrarıyla hakem hatalarını önleme konusunda birbirlerine düştü. FIFA’nın Fransız Başkanı Michel Platini, İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal’in teknik direktörlüğünü yapan vatandaşı Arsene Wenger’i “ticarete futboldan fazla önem verdiği gerekçesiyle” ağır bir dile eleştirdi. Platini, Fransa’nın Le Dauphine Libere gazetesine verdiği demeçte, başta Wenger olmak üzere birçok teknik adamın, hakem hatalarını önlemek için video tekrar görüntülerinden faydalanılması yönündeki önerisini reddederek, “Ben futbolu konuşuyorum, onun aklı ise ticarette. Lütfen Wenger ve onun gibilerini durdurun. Küçük takımların, büyükleri yenmesini görmeyi asla istemiyor. Çünkü bu onun işine gelmiyor. Eğer bir gün video tekrarı uygulamaya girerse, buna Wenger gibi kendini düşünenlerin kariyerinin asla yetişmemesini diliyorum” diye konuştu. Wenger ise Platini’nin açıklamalarına şaşırdığını belirterek, “Platini’nin niye bu kadar agresif olduğunu anlamak mümkün değil. Ben sadece futbolun daha adil şartlarda oynanmasını istiyorum, hepsi bu. Açıkçası bu agresif tutumunu Platini’ye yakıştıramadım” dedi. Kaynak: Milliyet | ||
|
26-09-2008, 09:26 | #2 | ||
Eskişehirli_Kartal Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 27 | İlginç tartışmaya açık bir konu Oyuncular her pozisyona itiraz edersede o maç 90 dakikada bitmez | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |