![]() |
Hakemi Ölümle Tehdit Etti http://img4.mynet.com.tr/spr3/serena...-17259_501.jpg ABD Açık'ta Kim Clijsters'a elenen Serena Willams kendisini uyaran çizgi hakemininin üstüne yürüdü ve ölümle tehdit etti. İşte o an! 2007 yılında henüz 24 yaşındayken tenisi bırakıp, bu yıl kortlara yeniden dönen, 2005 yılının ABD Açık Şampiyonu Clijsters'ın, 4 Avustralya Açık, 1 Roland Garros, 3 Wimbledon, 3 de ABD Açık şampiyonlukları bulunan 2 numaralı seribaşı ABD'li Serena Williams'ı 6-4 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenip, finale yükseldiği karşılaşmada, ABD Açık'ın tarihine geçen bir olay yaşandı. Maçın ikinci setinde durum 6-5 iken, 12. oyunda 15-40 geride olan Serena Williams, hatalı ilk servisinden sonra, ikinci servisinde de ayağıyla "çizgi ihlali" yapınca, kendisini uyaran çizgi hakeminin üzerine yürüyüp, onu tehdit etti. 'Bak seni öldürürüm' Turnuva başhakeminin, korta gelip kendisiyle bir süre konuşmasının ardından, ani bir hareketle raketini bırakan Williams, rakibinin elini sıktı ve maçtan çekildi. Williams'a hakem kararıyla 1 ceza puanı eklenirken, bu kararla Clijsters da maçın galibi ilan edildi. Öte yandan, Williams, maçın ilk setinde de kaybettiği bir puan üzerine sinirlenmiş ve raketini kırmıştı. 9 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki de Belçikalı Yanina Wickmayer'i 6-3'lük iki setle 2-0 mağlup ederek, rahat bir şekilde finale yükseldi. Bu durumda, Clijsters'ın TSİ bu gece yapılacak final maçındaki rakibi, Wozniacki oldu. |
Hakem de seyirciler şok geçirdi...Sporculara da bir haller oluyor.Nedir bu sinir böyle? |
orası amerikaysa eğer. bir daha o ülkede müsabakaya giremeyebilir. dua etsinde kamu davası açılmasın. ölümle tehdit bildiğim kadarıyla pek çok eyalette ciddi bir suç. |
Kimse öfkesini kontrol edemiyor artık,nedense...Terapiye başla Williams... |
Bu kadını çok seviyorum hırçınım benim kara boğam ama nekadarda sevsem milyonlarca çocuğun ve gencin idolü olan birinin hele sporcunun böyle konuşması çok yanlış |
Bu ne sevgi Gökhan?:D Evet ya,yapmaması gerekirdi,hiç bir sporcuya yakışmıyor bu tür hareketler. |
Alıntı:
|
Vur kır parçalaaa :D |
naomi campelle akrabaligimi var acaba oda önüne gelene satasiyordu :D |
Alıntı:
|
çok haşin bi kadın yaaa:D |
Haşin oldu da ne oldu?Diskalifye oldu işte... |
olsun abla o gönüllerimizin şampiyonu:) |
Yani Bekir,ne desem bilmiyorum...:D |
aslında söylenecek çok söz var di mi abla:D |
Valla,ama kelimeler düğümleniyor boğazımda...:D |
kelimeler bile yetersiz kalıyo be abla destekliyorum seni Seranaaa arkandayızz:D |
Destekle destekle...Seni de ölümle tehdit etsin de gör gününü...:DValla görüntü itibarıyla yapar da yani...:D |
öldürmüş mü öldürmüş mü :D:D |
Sadece tehdit var,henüz kan dökülmedi.:D |
laf la peynir gemisi yürümez ki :D hani icratt :D:D |
Aman boşver icraatı Selin,ufacık tefecik bir çizgi hakemi zaten kadıncağız...Yazık ona..:D |
ben anlamam abla tehdıt varsa kan nıe yok :D |
o gün serenayı terk etmiştim terk edilmenin vermiş olduğu moral bozukluğuyla napacağını bilememiş:D |
yazık etmıssın kadıncazaaa :D |
Ben de diyordum bu kadar agresif değildi bu Williams...:D Neyse rahat uyurum bari,sebebi öğrenmiş oldum,sağol Bekir.:D |
önemli değil abla:D |
Türkiye`de Saat: 04:21 . |