![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Daha önce Ertuğrul Sağlam gidecek dedim, 2 hafta sonra gitti. Yusuf geliyor dedim, 3 gün sonra geldi. Çağlar Birinci'yi 5 ay önce yazdım, anlaşma sağlanmak üzere. Gelelim konumuza. Gökhan Zan'a Belçika ve Almanya'dan teklifler var ama kulüpleri bilmiyorum. Gökhan inanılmaz paralar istiyor, görüşmeler tıkandı. Seneye Gökhan yok!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Adamı Kaybetmemek Gerekir :/
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kendi bilir çok istiyorsa güle güle. bu kulübün yaptığını kim yapmış ona. gitmesi için fenere yaptığı asistler yeter buna rağmen bu taraftar ses çıkarmadı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Resmi bir açıklama yok, müneccimliğe de gerek yok. Arsenal gibi bir klübe satılacaksa elbette gitsin. Ama böyle dandirik dunduruk takımlara gideceğine bizde kalmasını yeğelerim. Sonuçta onun cüssesinde ve onun yerini dolduracak bir adamımız yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Galatasaray , Beşiktaşın sözleşme uzatmadığı futbolcusu Gökhan Zan'ı renklerine bağladı.Gökhan Zan bugün saat 18:00 da sözleşme imzalayacak. kaynak : ntvspor
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |