![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Galatasaray Kulübü, Beşiktaşlı savunma oyuncusu Gökhan Zan'ı kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten, ''Gökhan Zan Galatasaray'da'' başlığıyla yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, milli futbolcu Gökhan Zan ile iki yıllığına anlaşmaya varmıştır'' denildi. Gökhan Zan'ın, bugün akşam saatlerinde 2 senelik resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. kaynak maraton.com.tr yönetim ne yapmakta anlamak mümkün değil oyuncularımız bir bir gidiyor yerine gelen yok flash transfer yapılacak dendi oda yok iki dünya starı geliyor dediler oda yok ... takımlar kamp yapmaya antremanlara çıkmaya başladı bizde tık yok giden gitti yerine gelen yok şampiyonlar ligi kalite,performans,tecrübeli adam ister geçen seneki rezaleti unutmadık busefer kötü olur ... şampiyon olduk kupaları aldık ama bunları taçlandırmak için şampiyonlar ligindede başarı şart gruptan çıkıp birde eleme geçmeden bu işlere başarı denmez.. yönetim sözünüzde durun ve söz verdiğiniz iki dünya starını getirin!!!!!!!!!!!!!!!!1
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |