![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #122 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Cam adam'in kendi pasa gönlü bilir nerde oynamak istedigini... Ona ihtiyacimiz yok, onun bize ihtiyaci vardi... Ama insan o kadar yillar formasini giydigi takima para kazandirmadan gitmez, bencil herif!! Bence gidisi o kadar büyük bir kayip degil, saatli bomba gibiydi! Inanin daha iyi yerli oyuncu alabiliriz onun yerine... Kötü olan simdi, Zan'in yerine adam alinmazsa Zapo kalmak zorunda kalacak ve yabanci kontenjaninda yer acamiyacaz, bi tek buna üzüldüm! Yolun acik olsun, Inönü'de görüsmek üzere!! Allah affeder, Carsi affetmez... Konu ibish35 tarafından (22-06-2009 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #123 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu tamam yönetimin ne kadar büyük bir hata yaptığı ortada ama gökhanın iyi bir yedek olacağını söyleyenlerede gülüyrum. yahu bu adam kademe yapamıyor. fb maçlarının yıldızı. kimle birlikte oynarsa onu da bozuyor. arkaya sürekli adam kaçırıyor. topu berbat kullanıyor. her pası hatalı. deve gibi boyu var 1 tane golü yok. şampiyonlar liginde iyi bir yedek diyorsunuz, ben onunla çıkacağımız bir şampiyonlar ligi deplasmanını düşünemiyorum. bu açıdan ohhh beee. yalnız satıp en azından para kazanabilirdik ona yanıyorum. sorumluları cebinden ödesin ozaman bonservis ücretini kulübümüze. en başta başkan tabii ki. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #125 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim yönetim ne kadar becerisiz olduğunu bir kere daha gösterdi ve adamı bedavaya kaptırdı ne güzel gitti diye seviniyorduk kursağımızda bıraktılar...Hayrını görsünler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #126 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sevindim bu transfere...G.Zan'ı hiçbir zaman tutmadım, son maçlarda iyi bi performans göstermiş olabilir ama büyük maçlarda yine çok büyük hatalar yapmıştı, yendiğimiz Gs maçı da dahil buna...Tam bi saatli bombaydı, kurtulduğumuz iyi oldu...Gönül isterdiki para kazansaydık bu transferden, ama bonservisi olsaydı bu adamı kim alırdı bilemiyorum...3 taraf içinde hayırlı olsun diyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #128 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #130 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir kere felan değil falan arkadaşım.. Ayrıca Beşiktaşımızdan gruptan çıkmasını beklemek çok şaşılası olmasa gerek... Eğer bunu da hedefleyemeyeceksek büyüklüğümüz nerde.. Bir Beşiktaşlı olarak bunu istemek hakkım diye düşünüyorum..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |