![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | simdi ben bu konuda kime kizacam bilmiyorum eger yönetim gercekden gökhanin sözlesmesini unuttu ise akillanmadilar bunlar halen yabanci satip kaliteli yabanci orta saha defans oyuncusu alacagina cok iyi bir yedegi sattilar hemde bu bir türk gökhana gelelim bu takima kaptanlik yapdi besiktas durusunu bilir dedim o sakat oldugunda biz besiktasliligimizi gösterip tuttuk takimda onun yapdigi hic etik degil ama dedigim gibi iki taraf hatali bakalim transferlerimiz nasil olacak cok merak ediyorum insallah güzel günler görürüz
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #135 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Her ne kadar pek fazla sevmesemde bu yıl ihtiyacımız var Gökhan Zan gibi adamlara hem tsl'de hemde C.L'de..Yazık oldu bence..hem bedava gitmesi hemde para harcanıp yerli bir defans oyuncusu alınacak olmasına yazık olduu yazık..Hayırlısı olsun artık ne diyelim....
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | allah belanı gökhan seninde tümoş ve memoştan farkın yok !
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #137 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Dediklerine katılıyorum ancak tek eklememiz gereken yer yeni sözleşme için istediği parayı alabilmek adına gösterdiği ve eğer yeni sözleşme imzalanacak olsaydı o performansın yarasını göstermeyeği kesindi ... Ve Servet kadar olupta bonservis bedeli bile kazandırmayıp gittiği içinde Allahından bulsun açıkcası hiç üzülmedim üzülmeyeceğimde...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #138 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Giden Gitmiştir Beşiktaşımıza Yaptığın hizmetler için teşekkürler yaptığın hatalar içinde diyecek bir şey bulamıyorum . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #139 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #140 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ypma baskan yhaa!!!hala kutlamamı yapıyons?topuzu kacırdıns smdide gökhn nereye kadr bu?hersene bi yıldız alcs dios mllete yüsümüsü kara cıkarıyons..saha,wagner lowe,tewes km glckse gelsn artk..basın parayı alınn..gordonlara diattalara ucuz olsn die nilyonlar wercemise alalm bi yıldz adam 3 4 sene idare etsn bizi...diger ucuz adamlarla dawalık oluyos ondn sonra 3yılsz parası cıkıyo bzden....demirören geldiqndn beri böle yptn ne paralar gtti hem kndine hem klübe zarar weriyon...blki en iyi besiktaslısn ama en akıllısı deilsn maleseff..tm isde bu sene sampynda oldn cfde kupada aldn bırk artk hem paralı hem akllı bi adam gelsn(fkret ormn,ihsn kalkawan)..bu sene bis bu kadryla oynıcksk(yada gordon diatta huqain benseri transferlerle) resil olrs tüm kulwarlarda..mllete bk carloslar rjkardlar getriyoo elindn seker alır gb topuzları zanları alıyoo...nolr baskan bjktası sewiyosan bırakkk... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |