Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ya ben ceza verilmesin demedim ki klübün bu olayda yapabileceği bir şey yok tribünde biri çıkıp diğerinin anasına bacısına küfredip diğeri de onun ağzını burnunu kırsa o anda buna klüp ne yapabilir :S ama stada bıçak sokulmasını engelleyebilir klüpler. Bu konuda duygusal olmaya gerek yok. Adama saldırılması yanlış ama burda klüple alakalı herhangi bir önlem almama durumu yok. He belki o adamın oraya çıkmasına izin verilmemeliydi tek sorun bu yönetim açısından ama işte o da stad kapatmaya yeter mi. O adamı aşağı iten herif ayrıcana bir ceza almalı bu bambaşka mesele klübün ceza alması bambaşka mesele. Rakibimiz ceza alcak diye adaletsiz bir ortam oluşmasını istemem açıkçası. Neyse kural o uygulansın. | dediklerin doğru ama hiçbi zaman cezalar o şekilde uygulanmadı. her zaman taraftarın yanlışları kulüplere maledildi. cezalarda adalet ve istikrar istiyosak gecekondu kapatılmalı bence.
eğerki bugünden itibaren gerçekten olaya sebep olan 1-2 kişi cezalandırılıcaksa stadda, bundan sonraki olaylarda da aynı cezalar uygulanacaksa tamam kapatılmasın o zaman..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..
Konu aяda tarafından (18-03-2010 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir..
|