|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
19-04-2010, 15:29 | #1 | ||
saLLa Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 |
Kadıköy'ün Euro 2016'ya aday stadlar dışında kalmasına en büyük tepki Fenerbahçeli Bilica'dan geldi. Stada ilk kazmayı vuran Bilica, TFF'ye de mesaj gönderdi. Koçum Bilica... Düzinelerce Kamera, onlarca gözlemci, ve bir kaç milyon izleyici daha tv başında... Sanırsın Yukarı Milano Köyüyle Aşağı Lyon mezraları arasında oynanıyor karşılaşma, sanırsın, maçın hakemi Cambaz Nejat.Ama olmaz, olamaz. Köyün muhtarı Hasan bile bu kadarına kayıtsız kalamaz. Dün gece Türk Futbolunun Utanç gecelerine bir yenisi daha eklenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bir sonraki karşılaşma için tabelayı falan da hazırlasın Fenerbahçeliler, "Ceza (İnşaat) Sahasına girmek tehlikeli ve yasaktır" ibaresi uygundur.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
|
19-04-2010, 15:38 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | türk futbolu bilicanın açtığı o çukura gömülmüştür dün gece. ayrıca dünkü maçtan sonra sanırım bilicanın sözleşmesinde iyileştirilmeye gidilmiş. garanti 4 milyon euro + kazı başına 25 bin..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (19-04-2010 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
19-04-2010, 15:40 | #3 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 18 | ya abi gerçekten ayıp ya çirkeflikten de öte eğer bu olaydan sonra hala tutacaklarsa onu takımda harbiden yazıklar olsun .. | ||
19-04-2010, 15:51 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | maçtan sonra yapılan 1-2 açıklamayıda veriyim.. aziz yıldırım: ben daha çirkefini getirene kadar en çirkefi bu. bobo: şimdi beni değil bilicayı konuşurlar,yırttım.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
19-04-2010, 17:39 | #6 | ||
Satanist kesen Mücahit kedi Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 | Bu lafı sevdim, sonsuz katılıyorum.. | ||
19-04-2010, 19:35 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 26 | Birisi Köstebek (Tüysüz Cinsinden) diğeride Bilica (o da tüysüz cinsinden) ikisinin arasında ben bir fark göremedim.. Nadirde olsa farkları var ne de olsa ikiside bir canlı... İşte ikisinin arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları!!! Birisi (Köstebekler); yeraltında, kazdıkları tünellerde yaşayan memeli grubunu kapsayan bir familyadır. Toprakları kazarak ve eşeleyerek yaşamaya uyum sağlamışlardır. Ağız ve burunları hortum gibi uzamıştır. Gövdeleri silindir biçiminde, gözler körelmiş ya da körelerek deri altında kalmıştır. Kulak kepçeleri yoktur. Ön ayakları kazmaya uyum sağlamış ve kürek biçiminde genişlemiştir. Parmak sayıları önde ve arkada 5'tir. Tırnakları ön ayaklarda kazmaya uyum sağlamıştır. Postları kısa ve sık kıllarla kaplıdır. Diş yapıları sivrifarelere göre daha ilkeldir. Genellikle hepsi toprak altında yaşarlar. Yüzeye çıkardıkları toprak yığınları ile tanınırlar. Yuvaları çok karmaşık biçimdedir. Diğeri (Bilica) ne idüğü belirsiz (Amoeba diğer adıyla Amip)'te diyebileceğimiz, tek hücreli hayvansal (protozon) mikroplardan. Mikroskopla görülebilecek kadar küçük hayvancıklar olan bu türün (Bilica)'nın belirli bir şekli yoktur. Bilica'lar yalancı ayaklar çıkararak hareket ederler. Bu hareketleri sırasında türlü şekillere girerler. Hareketsiz hallerinde, genel olarak yuvarlak veya oval biçimdedirler. Canlı varlıkların en ilkeli olan amip solunumunu bu tek hücresi ile yapar, yiyeceğini bu tek hücresi ile alır.
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |