![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bulunduğu sezonda lafı ilginç bide sonunda bu takımla müsabakası olan takımlar diyor bi mantıkla baktığımız zaman bu lafa ne gerek vardı zaten netice olarak 34 haftada herkes herkesle oynuyor yani bu takımla müsabakası olmayan takım yok ama burada kastedilen düşme kararından sonra bu takımla müsabakası olan takımlara anlamında söyleniyor olabilir bekleyip görücez.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaşlar sahaya kaçıncı dakikada girmişler duyduğuma göre 88.dk filan orada maç durdurulup sonra güvenlik önlemi arttırılıp sahaya tekrar çıkılmayacak kadarmı kargaşalı bir ortam vardı yoksa hakemler biraz iş güzarlıkmı yaptı?Yanlış anlaşılmasın olayları tv'den görmedim seyretmekte istemiyorum o yüzden soruyorum.Ayrıca arkadaşların böyle tatsız olaylar sonunda matematiksel olarak hesaba kitaba dalmaları beni şaşırttı biz Beşiktaş'ız beleşten gelicek puanlardan banane oynayalım kazanalım kolaycılık yapmayalım bence.Şunu merak ediyorum dünya'nın heryerinde sahaya fırlayan taraftar modellerini görüyoruz ama o sebepten maç tatil edildiğini duymadım orada ne oldu anlamaya çalışıyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence 88.dakikadan sonra maç tatil edilmesi biraz saçma yani taraftarı çıkar devam et.Bunlar böyle sahaya indikçe maç tatil olduğu için her yenildiklerinde böyle yaparlar o zaman ne de olsa tatil olacak... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bence hükmen yenik sayılmayacak Diyarbakır çünkü maçın 88inci dakikası ve eğer hükmen kararı çıkarsa kural gereği küme düşürmeleri gerekecek buda hem ligi karıştırır hemde siyasal sorun çıkartır.Bana göre bu maç 88. dakikadaki skorla bittiği ilan edilecek.Ancak her ihtimal var küme düşürmede dahil.Zaten gereksiz bir takım ligde hatta 2.ligde bile işleri yok
__________________ No one lives forever | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |