![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Trabzon'la Bursa'yı kimse yabana atmasın, Gayse'yle Fb'den çok onlar bizim rakibimiz, Ts'nin ve Bursa'nın mağlubiyetlerini bekleyip onlara sevinmemiz lazım...Adamların taş gibi kadrosu var, birbirini tanıyor hepside, uyum sorunu gişbi dertleri de yok, hocaları aynı, bu sene lig çetin geçecek, Schuster maceralara atılmazsa ligi en önde bitiririz ama yine de zor geçer maçlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu hafta kazanmış olsaydık gerçekten çok karlı olurduk. Neyseki önemli 2 rakibimiz kaybetti. Beklentimde zaten trabzonun en az 1 puan çıkaracağı yönündeydi. Ancak bir gerçek varki Fenev ve Gayse ne kadar rezil durumdaysa Trabzonda o kadar iyi bir durumda diyebilirim. Aramız kızgın geçecektir diye tahmin ediyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bursa ve Trabzonspor hazır kadroyla oynuyor. İskelet aynen duruyor ve eksik bölgelere adamlarını yerleştirmişler.. Dün gece Trabzonsporu seyrettiğimde nedir bu takım böyle, harbiden fırtına gibi oynuyor dedim. İkinci yarı kaçan penaltı vuruşu ile maç skoru 7-1 olması içten bile değildi ama Trabzon'un bazı adamları çok cömertçe harcadı.. Bu sene en büyük rakibimiz Trabzonspor olur bence..
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |