![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | | ||
| | |
| |
| | #13 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşık oluyorum
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #14 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | amaan Allah ım bu güzellik ne bölee ![]() ![]() erkek olsam kaçırmazdımm ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() çok güzel olmuş ya benden ble güzel olmuş. ama ben şahsen kendi adıma konuşuyorum fenerden nefret ettiğim kadar hiç bişeyden nefret etmiyorum. görmeye tahammül bile edemiyorum elimde olsa bana bişeyi yok etme sahibi verseler feneri yok ederdim.ama nedense ben şu çirkef takımda ai alexi blirim bi onu severim nedense bilmiyorum çok kişlk sahbi insan büyük konuşmayan ne dedğni bilen çok sakin bir futbolcu.aynı bizim delgado gibi.takımının değşlmez futbolcusu bel kemği olmasına rağmen hiç havalı değl büyük konuşmuyo diğerleri gibi çok kaliteli bir futbolcu .bilmiyorum benm gözlemlerim böle. şu iğrenç takımda alexten başkası yalan.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #16 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | cok yakismis | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ismi Alexşiya olsun | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |