![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ts gercekten o baskanın gıtmesıyle baslayan bı ılerleme surecınde...ben sahsen ersun yanal ı takımda tutmalarını ve yapılan transferleri(gokhan unal,selcuk ınan) cok dogru buluyorum,nike formaları da çektiler hersey 4 4 luk ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
18 bin kombıne satmışlar, ve de stadı da yenilemişler. yeni çıkan formalarda hemen bitmiş, ve yeni sipariş vermişler. bizde böyle olsak keşke.. adamlar 18 bin kombine satıyolar biz ise daha kaçlardayız.. 4 büyükler içinde en fazla kombine satan takımlardan biri Ts.. ayrıca Türkiye'de song gibi defans oyuncusu yok bana göre.. adam savunmada güven veriyor, ne yapması gerektiğini iyi biliyor. tecrübe buna deniliyor galiba..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu muhalif tarafından (21-08-2008 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/turkcell-super-lig/65631-song-trabzonda/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-06-2008 08:44 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |