![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Bu arada bende almalarını istiyorum ki büyük ölçüde anlaştıkları yönünde haberler. Ocakta 34 yaşında olacak bu adam..
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Burada insanlar birbirleriyle spor dünyasındaki gelişmeleri de paylaşıyorlar.. Böyle faşizan bir bakış açısıyla bu haberler yasaklansın mantelitesi Beşiktaşlı duruşuna yakışmıyor... Hep birlikte başımızı kuma gömüp kim ne yapmış ilgilenmeyelim ve kendimiz çalıp, kendimiz mi oynayalım yani??
__________________ Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin! | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Dostum sanırım bi yanlış anlaşılma var.. Benim faşizan dediğim şudur: Benim ilgi alanım olmayan haberleri vermeyin,bunları yasaklayın mantelitesine faşizan dedim ben.. Burda binlerce üye var.Ali'nin ilgisini çekmeyen Mehmet'in ilgisini çekebilir."Benim ilgimi çekmiyor,öyleyse yasaklansın" tarzı bir bakış açısı için bu ifadeyi kullandım.. Yoksa tabi ki her haber senin ilgini çekmeyebilir ve bu çok da doğaldır.Ben sadece yıllarca adeta bir sivil toplum örgütü gibi toplumsal olaylara bile hassasiyet göstermiş Beşiktaş tribününe faşizan bir tavrı yakıştıramadım Çarşı yasağa karşı.. Alıntı:
__________________ Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin! | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |