![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #12 | ||
|    Fransa KaRTali  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     bunlar balli, belli de olmaz gecen sezon cevat hocayla iyi goturduler ...    
				__________________   ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat   yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş   milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini   ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye   mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk    |  ||
|   |        |  
|    |  #13 | ||
|    1903-1984-2008  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #14 | ||
|    besiktaş jk  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21    ![]() ![]()  |     bana kalırsa o da tıpkı rıza ve ertuğrul sağlam gibi çok erken geldi takımın başına. böyle isimlerin büyük takımların başına gelmesi için biraz daha zamana ihtiyaç gerektiğini düşünüyorum.    |  ||
|   |        |  
|    |  #16 | ||
|    pıηćıя  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 34  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]() ![]() ![]()  |     skibbeyLe aragones yer değiştirsin    ![]() ![]() ![]() 
				__________________   AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~  |  ||
|   |        |  
|    |  #18 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007  
				 Tecrübe Puanı: 40    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bülent kaptan duy bu sesi cinconları batır hadi     ![]() 
				__________________   Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET .........   |  ||
|   |        |  
|    |  #19 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]() ![]() ![]()  |     Skibbe'yi aramaz bence GSliler..     Bülent çok iyi değil ama en azından önliberoyu, stoperi sol bek oynatcak kadar da saçma değil..  GS 2ileri - 1 geri şeklinde gider sezon sonuna kadar..Ayrıca Lincoln'ün ilk yarıdaki performansını da çok arayacaklardır..   Skibbenn gidişyle Lincoln'ü yalayacak kimse kalmadı galiba..  Bülent ile Türk oyuncuların çıkışa geçeceğini düşünüyorum.. |  ||
|   |        |  
|    |  #20 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ii sevindim      hadi bakalım hayırlsıı beşiktaşımız için
				__________________      |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |