![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Puan kaybedeceğini düşünüyordum zaten, Bursa galibiyeti sürpriz olmadı benim için...Samet Aybaba çok iyi bi takım kurmuş, taş gibi...Bursa deplasmanında Gs'ın kaybetmesi normal bu yüzden, Fb'de bizde kaybedebiliriz burda, dikkatli olmak şart!..Bu arada Sercan yine döktürdü, ama kaçırdığı bir gol vardı yakışmadı ona, altıpastan atamadı...O kadar dedik zamanında bu çocuğu kaçırmayalım diye ama herzamanki gibi uyudu yöneticiler!.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yorum yapmıyorum dalga geçtiğim zaman puan kaybediyoruz.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç sevmesemde bursa iyi oynadıı onlar yensinde hesaplarını biz keseriz inşallah... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok az kaldı 11.hafta inönüne bekliyoruz bursayı hem stada girişte hem çıkışta alayınaa giderrrrrrrrr insallah o güne kadar ölmezsem sağ kalırsam o gün inönüde ki yerimi alıp o . . . . da bekliyecemmm | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vah canım çok üzüldüm he hu he he ay of gülmiyecektim ![]() Samet Aybabanın ikramı oldu bize bu maç Bu akşam bize düşen görev vurup geçmek | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |