![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahh ahh ßen demi$tm kocaeLi ceLme taKar die..dinnemiosunuz..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sorma eğer çok mutlu olursam bu da fenerin bir kes küme düştüğünü görmek olur ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehehe..ahh ne üzüldüm ne üzüldüm.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Geçen hafta Kocaeli'nin Es Es'i yenmesinden sonra bu haftaki maça asılacaklarını, varını yoğunu ortaya koyacaklarını ve puan alabileceklerini düşünüyordum, nitekim de öyle oldu...Kocaeli Fb'ye top oynatmadı, başa baş oynadı, Kadıköy'de hem de... Gelelim bizim Kocaeli'yi 5'lediğimiz güne, o maçtan sonra bile o skoru beğenmeyenler vardı, yediğimiz 2 gole bakıyorlardı, alın işte size Kocaeli, bizim 5'lediğimiz adamlar gitti Samiyen'de Gs'ye 5 attı, Fb'ye Kadıköy'de top oynatmadı.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beter olun ezikler.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | haftaya fb yine puan kaybedecektir kesin, sivas macini alirsak fb yaristan kopar!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne kocaeliymiş be kocaeli büyük takımlara karşı oynadığı bu oyununu herkese oynasa şampiyon olur heralde!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |