![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vicdansız pislik... o kadar insanın hakkına girdi şimdi gece rahat uyur mu acaba... ama o artık sindirmiştir böyle pislikleri...yazık değil mi o insancıkların akıttıkları tere azıcık insanlık bile kalmamış bu yaratıkta... emek hırsızı , eyyamcı ,kınalarını gönderdik yakarsın artık... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu adamdan hakem makem olmaz kardesim ilkokul mezunu gelmis hakem olmus yurt dısındaki hakemlere bakın kac üniversite mezunu allahın cahilleri gelmiş spor müsabakarında maç yönetiyor bırakın allah aşkına yazık sahada ter döken hakkıyla kan ter içinde kalan oyunculara yazık yazık yazık.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 dak uzatma olur unutmayalım fenerin şampiyonluğu kaçırdığı sene 16 dakika uzatma olmuştu 20 dak olur sorun değil ama maçta ********lik diz boyuydu şu an içimden geçenleri söylemiyorum dişi kartallarımız var
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | buradaki arkadaşların yaşlarını bilmem ama benim 30 a 1 kaldı benim yaşımdakiler zamanında neler olduğunu çok iyi bilirler resmen gözümüzün içine soka soka yaparlardı yapacaklarını.şu zamanlarda ise hatalar oldukça azaldı diyebilirim neyse artık bu yaşananlar beni fazlada etkilemiyor ama şunu bilin asıl düşman fenerbahçe değil galatasaraydır her türlü üçkağat teşvik bunlardadır fazla uzağa değil geçen seneye bakın bizi diri diri gömerlerken servetin 2m ofsayttan attığı golü veren hakemlerde bunlardır .umarım futbolumuz bir gün bu pisliklerden temizlenir ve eşit bir ortamda mücadele etme fırsatını buluruz .
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aynen..katılıyorum..
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |