![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yıktık ortalığı yemin ediyorum kitledik ezikleri burda top yapamadılar top..helal olsun bu oyunculara.haftayada en büyük ezik burda onlarında tepesindeyiz.burdan galip gelip çıkabilecek tek takım beşiktaş bunuda buraya yazıyorum..herkezi buuradaki maçada bekliyorum ![]() memleket takımımın gururunu yaşıyorum.
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Es Es'in kaybetmeyeceğini düşünüyordum, çok zor bir deplasman olduğunu bir kez daha gösterdiler ve Cincon'u 4-2'lik skorla ezdiler...Rıza hoca ve ekibini kutluyorum, darısı eziklerin başına artık...Taraftarda gerçekten güzelmiş, sonuna kadar desteklemişler takımlarını...Adamım Youla'ya gelince, yine darmadağan etmiş savunmayı, hele attığı birinci gol varki, evlere şenlik.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ne diyelim okadar övüyolardı barosu nolllllllllllllllduuuuuuuuu 4:2 yendiler kırmızı şimşeklere helal olsun aslanıda dewirdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | darısı ezıklerın basına helal olsun es es | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | helal olsun eskişehirde çok esintiliydi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Youla öyle bir oynadıki cinconlar resmen seyretti 8 dk uzatma oldu 2 golü es es buldu çok bağırdık 5 diye ama süre yetmedi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haftayada yine eskisehirde es es ler feneride yener ondan sonra cümbüse bak ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eskisehirin kaybetmeyecegini mactan once birkac kisiye soylemistim dogruda cikti bizden biri olan riza hocamizi kutluyor fener macindan da galibiyet bekliyoruz ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |