![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | fb kume dussun yaa gıcık takım ![]() ![]()
__________________ muhammetertas.tr.gg UNUTMAYINKİ OYUN BİTİNCE ŞAHTA PİYONDA AYNI KUTUYA GİRER... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beter olun inşallah emi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Maçı izledim, büyük denilen bir takımın, bir maçta bu kadar ezildiğini çok az gördüm doğrusu...Gb resmen sahadan sildi Fb'yi, hücum elemanları biraz daha dikkatli olsa, adam akıllı oynasalar kardeşlerinin intikamını(Oftaş'ın) alırlardı Fb'den, abartı yok burda, cidden atarlardı 6-7 tane...Aragones de yazık garibim öyle duruyor, baktım bi ara uyuyordu zaten, yanındaki eleman dürttü uyan hoca maç gidiyor diye, o da amaann boşver maçı kim takıyor der gibiydi...Geçen hafta Oftaş'ı 7'lediler, Arıca sayesinde, ama haftaya göreceğiz dedim, gördük işte.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aragonesle devammm ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gbirliği süperdii ne goller kaçırdı tebriler GB ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |