![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gitmiş hayırlı olsun zaten bu futbolcunun önceki yıllarda yaptığı hataları biliyoruz şampiyonlar liginde başarılı olmak istiyorsak kesinlikle gökhan zan stoper olmamalı inş sağlam takviyelerle defans açığımızı kapatırız | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gram üzülmedim sadece çok kötü bir yönetimimiz var bu yönetimle allah bize devler arenasında acısın ne diim fark yeriz herkesten kuracakları takımla
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yönetim yine yaptı yapacağını. bu ne ya,tamam o kadar üstdüzey bi oyuncu değil ama milli takımın stoperini bedelsiz rakibine kaptırmak sadece bizim yönetimin yapacağı bişeydi ve yaptı. en sıradan oyuncular için bile 5 milyon euro lar konuşulurken g.zan ı 5 den aşağı satmazdık. yazıklar olsun. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu gün aldığım en güzel haber yenildiğimiz her macta zanın hataları var kademe yapamaz adam ,alan paylaşamaz,zamanlaması zayıf dev gibi ama yediği her omuzda yerde üstün tekniğini saymıyorum bile beşiktaş bir külfetten kurtuldu ama keşke takasta falan kullanılsaydı bu bakımdan yönetim beceriksizliği var . papa gueye gelirse toraman ile süper ikili olur | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |