|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
23-06-2009, 16:06 | #1 | ||
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 |
Galatasaray'ın savunma oyuncusu Emre Güngör, yeni sezon çalışmalarına güzel bir ortamda başladıklarını ifade ederken, Gökhan Zan ve sakatlığı hakkında bilgi verdi.. Takım arkadaşı Barış Özbek ile Sağlıklı Toplum Derneği'nin Ataköy Olimpiyatevi'nde düzenlediği Sağlıklı Beslenme Kampanyasi'nın tanıtım toplantısına katılan Emre, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezon çalışmalarına güzel bir ortamda başladıklarını ifade ederek, ''Çok güzel bir ortamımız var. Bu sezon çok iyi bir takım olmak istiyoruz. Hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem ligde hem de Fortis Türkiye Kupası'nda iyi sonuçlar almak istiyoruz'' dedi. Sakatlıklar nedeniyle şansız bir sezon geçirdiğini anlatan Emre, ''Şu an herhangi bir sakatlığım yok. Zaten yaşadığım sakatlıkların hiçbiri ciddi değildi. Ama üst üste geldiği zaman beni hep geriye attı. Ama inşallah bu sene güzel bir sezon geçiririm. Artık önümüze bakmak zorundayız. Gökhan Zan da takımımıza katıldı. Milli takımdan arkadaşımız, çok iyi diyaloğumuz var. İnşallah o da takımımıza uyum sağlar ve biz Galatasaray'ı layık olduğu yere getiririz'' diye konuştu.
23-06-2009, 16:17 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Bununda hep sakatlığı oLmuyor , 1 maça cıkıyor Sakatlanıyor
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |